Seydişehir Belediyesi, Konya-Seydişehir, Seydişehir-Antalya karayolunda mahsur kalan araçlardaki sürücülerin ve yolcuların, kumanya, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşıladı. Seydişehir-Antalya karayolunda etkili olan kar yağışı ve buzlanma ile birçok aracın yolda mahsur kaldığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Akşam saatlerinde yeniden etkisini artıran kar yağışı ve don nedeni ile yolda ulaşım güçlükle sağlanıyor. Özellikle 10. kilometrede bulunan kaçış rampasından itibaren sürücüler güçlükle ilerlerken çekici türü araçlara ise dün akşam saatlerinden itibaren izin verilmiyor. Marangozlar Kavşağında, bölge trafik ekiplerimiz tarafından çekici türü araçlar bekletilirken diğer araçların ise zincir ve kar lastikleri kontrol ediliyor” dedi.
Yola çıkacak olan araç sürücülerine de uyarıda bulunan Başkan Tutal, ”Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerimizle kar temizleme çalışmalarımız devam ediyor. Yola çıkacak vatandaşlarımız özellikle araçlarında zincir, çekme halatı ve takoz bulundurmalı” ifadelerini kullandı.
Yolda mahsur kalan sürücüler ve yolcular, kendilerine kumanya dağıtan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve belediye ekiplerine teşekkür etti.
İHA

Editör: TE Bilişim