Selçuklu Sanayici İşadamları Serbest Meslek Mensupları Derneği (SELSİAD) Genel Başkanı İsmail Hakkı Kolat, 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirerek, "Konya'mızın evladı, AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu yürekten kutluyorum. Ülke ve Konya kazandı" dedi. 

SELSİAD Genel Başkan Kolat, İlk Çağ'dan, başkentlik yaptığı Anadolu Selçuklular Dönemi'ne; Anadolu Selçukluları Dönemi'nden, günümüze kadar insanlık tarihi açısından önemli medeniyetlere sahne olmuş olan Konya'mızın bağrından yetişen bir evladının tekrar başbakanlık koltuğuna oturmasının son derece sevindirici olduğunu, bundan gurur duyduklarını dile getirdi. Kolat, "Türk halkı istikrar, birlik beraberlik, huzur, güven, kalkınma mesajlarını sandığa yansıttı" diyerek, Konya'nın kendine yakışanı yaptığını, seçim sonuçlarının yeni umut ve beklentileri de beraberinde getirdiğini vurgulayarak yeni dönem hükümetine başarılar diledi.

SELSİAD Genel Başkanı İsmail Hakkı Kolat, "Kurban Bayramı öncesinde, Konya'da bulunan STK'larla bir araya gelen Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na, SELSİAD adına bir rapor sundum. Raporumuzda,  Konya'nın ve Konya sanayisinin sıkıntılarını, problemlerini ve çözüm önerilerini madde madde belirttik. Sayın Başbakanımızın Konya'mıza yapmış olduğu hizmetlere istinaden, bu sorunları da dikkate alacağından ve çözüm getireceğinden hiç kuşkumuz yok" diye konuştu. 

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim