İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan, İYİ Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mehmet Üçgül, meclis üyeleri ve beraberlerindeki heyet vatandaşlarla kucaklaşarak istişarelerde bulundu. Kayseri Tomarza Culha Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışına katılan İYİ Parti Selçuklu İlçe Yönetimi derneğin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Derneğin açılış konuşmasında “Avşarlar tarihte çok az bir millete sahip olacak kadar devlet kurmuşladır” vurgusu yapan İYİ Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mehmet Üçgül, “Cumhurbaşkanlığı’nın forsunda 16 tane yıldız vardır. Bu yıldızların her birisi bir devleti temsil eder. Avşarların kurduğu devletler bunların en az 10 tanesidir. Ne kadar gurur duysanız azdır. Sayın başkanımızın bahsettiği gibi 9 oğuzun Yıldız Han Bey’in oğlu Avşar Bey’in torunlarısınız. O olsaydı şimdi sizlere şahbazlarım, yiğitlerim, avşarlarım diye bahsederdi. Değerli hemşerilerim avşarların tarihte taraf tutuğu yerler denge değişip tarihten silinmiştir. Bu derneğinde avşar kardeşlerimizin toplanıp hayırlı işlere imza attığı bir yer olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Derneğin hayırlara vesile olmasını temenni ederek konuşmasına başlayan İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan, “Bede sizin kadar Kayseri’liyim. Kayseri’li dostlarımı gördüm, mutlu oldum. Değerli arkadaşlar bu gün açılışında bulunduğumuz derneğin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kayseri’li kardeşlerimin bu derneğin çatısı altında çok değerli işlere imza atacağına inanıyorum. Dostluk, sevgi, kardeşlik bağlarıyla bir olup, diri olup, bir bütün olarak yolumuza devam edelim” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim