Açılış programına Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mithat Büyükalim, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatı üyeleri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri , Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Bilecik Mahalle Muhtarı Mustafa Uysal ve vatandaşlar katıldı.   Selamlama  konuşması yapan Yükselen Mahalle Muhtarı Mustafa Uslu, "Yükselen Mahallesi'ne kazandırılan sosyal tesis ve halı sahadan dolayı Selçuklu Belediyesi'ne teşekkür etti ve yapılan yatırımların mahalle halkına hayırlı olmasını diledi. 

ÖZER, "İLK GÜNKÜ AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ" 

AK Parti belediyeciliği ile birlikte şehirlerde hizmet çıtasının yükseldiğini ifade eden Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer,"Bundan 17 yıl önce Ak Partisiz yıllarda Konya'da 6 adet suni çim saha açılışı gerçekleşse gerçekten şehrin önemli bir gündem maddesi haline gelirdi. Mahalle bazlı sosyal tesisler ise henüz hiçbirimizin alışık olmadığı birtakım kavramlardı. Fakat bugün geldiğimiz noktada Konya'da ne kadar çim saha var, gençlerimize, kadınlarımıza ve yaşlılarımıza yönelik ne kadar sosyal tesis var emin olun bizler de artık sayısını bilmiyoruz. Aslında bu hizmet noktasında Ak Parti belediyeciliğinin gelmiş olduğu noktanın en önemli göstergesi” dedi.

BÜYÜKALİM, "TEK GAYEMİZ İNSANIMIZIN MUTLULUĞU" 

AK Parti'nin fiziki, sosyal ve kültürel belediyeciliği başarıyla sürdürdüğünü ve insana hizmet odaklı hizmetler üretildiğini ifade eden  Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mithat Büyükalim," Bütün gayemiz insanımızın mutlu olması. Bu noktada ekonomik ve dış baskılara rağmen birçok vizyon proje de hayata geçirildi. Bugün de güzel bir eserin açılışında bir aradayız. Açılışı yapılan tesis ve suni çim sahaların mahallelerimize hayırlı olmasını diliyor, Selçuklu Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" dedi.

YATIRIMLAR HAYATI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı bütün yatırımların vatandaşlarla istişare sonucunda ortaya çıkarak hizmete sunulduğuna vurgu yaparak, “Sadece Yükselen Mahallemizdeki sosyal tesis ve halı saha değil aynı zamanda Sulutas, Sille Ak, Yazıbelen, Eğribayat ve Dağdere Mahallelerimize de yaptığımız yatırımların toplu açılışını buradan yapıyoruz. Çok şükür sizlerden aldığımız güçle teşkilatlarımızla, muhtarlarımızla birlikte pek çok hizmeti üretiyoruz ve üç haftadır açılışlar yapıyoruz. Merkezde 4 anaokulumuzun açılını yaptık ve Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim ettik eğitime başlandı. Üç ana okulumuzun da yapımı devam ediyor onları da kısa sürede bitirip teslim edeceğiz. Geçtiğimiz hafta Sancak Mahallemizde Trafik Eğitim Parkımızın açılışını yaptık. Trafik Parkı da Konya’da bir ilk oldu burada aileler hem çocuklarıyla birlikte vakit geçirirken aynı zamanda Milli Eğitim ve Trafik Şube Müdürlüğü ile iş biriliği halinde bütün ilk okul 4.sınıfta okuyan çocuklarımıza hem teorik hem de uygulamalı olarak trafik eğitimini verme imkanımız olacak. Şimdi burada sosyal tesisimiz ve halı sahalarımızı hizmete açıyoruz. Tüm bu hizmetlerimizi teşkilatımız, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla istişare düsturuyla gerçekleştiriyoruz. Yapılan yatırımımızın Yükselen Mahallemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 

Açılışın ardından protokol üyeleri mahalleye kazandırılan sosyal tesiste incelemelerde bulundu.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim