Selçuklu Belediyesi tarafından Konya’ya kazandırılan ve Anadolu’nun en büyük kongre merkezi olan Selçuklu Kongre Merkezi, açıldığı günden bu yana birçok program ve etkinliğe ev sahipliği yaptı. Açılışı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan merkez gerçekleştirilen farklı kültürel ve sosyal etkinliklere şehrin turizm, kültür ve ekonomik hayatına katkı sağlıyor.  

Selçuklu Kongre Merkezi açıldığı günden bu yana "Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı", "Kudüs Gecesi", "1 Hadis 1 Film Ödül Töreni", "SEDEP Öğrenci ve Veli Semineri", "Şehit Aileleri ve Gaziler Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni", "Başarılı Sporcular Ödül Töreni ve Hidayet Türkoğlu Söyleşisi" ve  Selçuklu Belediyesi'nin hizmetlerinin anlatıldığı tanıtım programlarına ve son olarak geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen "AK Parti Yerel Yönetimler İç Anadolu Bölge Toplantısı"na ev sahipliği yaptı. Kongre Merkezi 9 Şubat Cuma günü de Afrin operasyonunda görev alan kahraman askerlerimize moral ve destek vermek amacıyla "Mehmetçiğe Dua ve Kur'an-ı Kerim Gecesi"ne ev sahipliği yapacak. 

Selçuklu Kongre Merkezi, 12 şehirden 240 yerel yöneticiyi ağırladı 

AK Parti Yerel Yönetimler İç Anadolu Bölge Toplantısı hafta sonunda Konya'da gerçekleştirildi. Selçuklu Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Selçuklu Kongre Merkezi "Ak Belediyeler 2019 yolunda" sloganıyla gerçekleştirilen bu önemli organizasyona ev sahipliği yaptı. Toplantı aralarında Aksaray, Ankara, Eskişehir, Kayseri gibi İç Anadolu Bölgesi'nin 12 şehrinden 240 yerel yöneticiyi buluşturdu. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya toplantı öncesinde Selçuklu Kongre Merkezi'ni gezdiler. Ziyaretlerde her iki isme de eşlik eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, merkez hakkında bilgiler verdi. Merkezin Konya'nın kültürel faaliyetleri ve kongre turizmine katkı sağlayacağını ifade eden Soylu ve Kaya, tesisin Konya'ya değer kattığını ifade ettiler. 

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim