Güne Selçuklu Belediyesi Proje Destek Programı Protokol İmza Töreni ile başlayan Usta'nın yoğun programı yatırım ziyaretleri, esnaf, öğrenci ve vatandaş buluşmalarıyla sürdü. 

Kızılkaya ve Konya Park İş Merkezlerindeki esnafları ziyaret eden Usta'ya ziyaretlerinde Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer'in yanı sıra teşkilat üyeleri de eşlik etti.  

KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının “KOP Okuyor” projesi kapsamında Aydınlıkevler Mahallesinde yer alan, Selçuklunun ilk çocuk kütüphanesini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’ya, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, SEDEP Koordinatörleri ve kütüphane görevlileri eşlik etti. Çocuk kütüphanesinde her türlü avantajın düşünülerek en küçük bir ayrıntının dahi göz ardı edilmemesinin çok sevindirici olduğunu ifade eden Usta,  Selçuklu’da kitaba ulaşmanın artık çok kolay olduğunu, ilçenin 72 kütüphanesi ile tüm kitap dostlarına hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 

Daha sonra Selçuklu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yazır Sosyal Tesisinin yanı sıra kısa bir süre önce sağlık alanında ilçeye kazandırılan 6 Nolu Aile Sağlık Merkezini de ziyaret eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, merkezden hizmet alan vatandaşların yanı sıra doktorlarla görüştü. Usta ve beraberindekiler vatandaşlara karanfil verdi. Ziyarette İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç tarafından Usta'ya sağlık yatırımları konusunda bilgi verildi. 

USTA GENÇLERLE DE BİR ARAYA GELDİ 

Gün içindeki ziyaretlerde öğrenci ve gençlerle de buluşuldu. Yazır Mahallesi'nde yer alan Melike Cihan Kız Öğrenci Yurdu'nun yanı sıra Kılıçarslan Gençlik Merkezi ve Talha Bayrakçı Gençlik Merkezleri de ziyaret edildi. Talha Bayrakçı Gençlik Merkezinde gençler tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Usta, öğrenciler tarafından oluşturulan proje sınıflarını inceledi ve öğrencilerden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Usta yapılan projelerin ilçeye ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim