Şeyh Şamil Mahallesi’ne kazandırılacak olan 6 Nolu Aile Sağlığı Merkezi (ASM) inşaatında çalışmalar sürüyor. Selçuklu Belediyesi’nin sağlık alanındaki yatırımları hız kesmeden devam ediyor.  Her yıl yaklaşık 20 bin artan nüfusuna paralel olarak ilçe halkının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yürüten Selçuklu Belediyesi ilçenin farklı noktalarına yeni tesisiler kazandırmaya devam ediyor. Şeyh Şamil Mahallesi'ne yapımına başlanan Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.  

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bölge halkının ihtiyacına cevap verecek olan yeni ASM inşaatında incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı. 

Selçuklu Belediyesi olarak mahallerimizin standardını yükseltmek adına çalışmalara devam ediyoruz diyen Başkan Altay,"Şuanda 6 Nolu Sağlık Ocağındayız. Burası çok yoğun olarak kullanılan bir sağlık ocağıydı ama standart olarak artık Selçuklu standartlarına uymayan mekanlardan oluşuyordu. Selçuklu Belediyesi olarak 6 Nolu Sağlık Ocağını yenilemek için yoğun bir çalışma yapıyoruz. Yeni Aile Sağlığı Merkezi'miz 3 kattan oluşacak toplam 1600 m²'lik inşaat alanına sahip olacak. Çalışmaların % 50'sini tamamlandık. İnşallah bahar aylarıyla birlikte vatandaşlarımıza Selçuklu standartlarında hizmet vermeye başlayacak. Çevre düzenlemesi ve iç mekanlarıyla mahallemize kazandıracağız merkez toplam 2 milyon 185 bin TL'ye mal olacak. Hayırlı olsun" dedi.

HABER MERKEZİ