Selçuk Üniversitesi Rektörlüğünde akademik ve idari personellerin katılımlarıyla bayramlaşma programı gerçekleşti.

Programa Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut, Prof. Dr. Hüseyin Kara, Prof. Dr. Özdemir Koçak ve Genel Sekreter İbrahim Halıcı katılımlarıyla gerçekleşti.

Gerçekleşen Programda Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut ve Prof. Dr. Hüseyin Kara konuşma gerçekleştirdiler.

Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut yaptığı konuşmasında “Dünyada tüm mazlumların bayramını kutluyorum, Dünyanın barışa huzura ve kardeşliğe çok fazla ihtiyacı var, bayramda inşallah kimse acı yaşamaz çünkü acı olunca bayram olmuyor, Öğrencilerimize de finallerinde başarılar diliyorum, ailelerinin ve kendi emeklerinin haklarını alırla.” İfadelerini kullandı.

Prof. Doktor Hüseyin kara ise “Ramazan ayını ve bayramını kutluyorum, kardeş olabilmenin bütün güzelliklerini bizlere sundu. Ülkede ki kardeşliğimizi yeni baştan pekiştirdiğimiz, beraber olabilmenin ve paylaşabilmenin erdemini yaşadığımız ramazan bayramımızın ülkemiz, milletimiz ve bütün İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Dr. Mustafa şahin “Ramazan bayramı hem Konyamız da hem üniversitemizde dolu dolu geçti. Ahde vefası olan cefakar bir milletiz bu nedenle  çok güzel şeyleri hak ediyor bu millet ve bundan sonrada hak ettiğini bulmaya devam edecek inşallah” temennisinde bulundu.

Bayramlaşma tatlı ikramının ardından sona erdi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim