Aksaray'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Halk Bankası sponsorluğunda organize ettiği "Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi" projesi kapsamında 0-16 yaş şehit çocuklarına tablet, 17-22 yaş şehit çocuklarına dizüstü bilgisayar hediye edildi. Aksaray Valisi Şeref Ataklı'nın eşi Adile Ataklı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, proje kapsamında şehit ailelerini ziyaret etti.

Şehit Jandarma Üstçavuş Hakan Bacak'ın oğlu Oğuzhan Bacak, şehit Jandarma Uzman Çavuş Ünal Demir'in çocukları Ramazan ve Zeynep Demir ile şehit Jandarma Çavuş Erdal Akbulut'un kızı Kader Akbulut'a hediyelerini veren Adile Ataklı, şehit ailelerinin canlarından bir can olan evlatlarını vatan ve milletin bölünmez bütünlüğü uğrunda şehit verdiğini belirtti.

"Bizler ne yapsak şehitlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Şehitlerimizin emaneti olan ailelerine sahip çıkmak en önemli görevlerimizdendir" diyen Ataklı, şehitler ve çocuklarının bu milletin evladı olduğunu dile getirdi. Ataklı, şehit aileleri ile sohbet ederek, her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

AA

Editör: TE Bilişim