İşte bunun farkında olan AK Parti de Türkiye genelinde yani 81 ilde aynı anda "Sandığa Sahip Çıkıyoruz Toplantıları" gerçekleştirdi. Konya'da da 5108 sandıkta görevli 49 bin kişi aynı anda toplantı yaptı. AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun da oy kullandığı sandığın toplantısına katıldı. Toplantıda önemli mesajlar veren Başkan Sorgun, "Sandığımız ve oyumuz bizim namusumuz. Dolayısıyla bizler sandığımıza ve oyumuza sahip çıkacağız" dedi. 

5108 sandıkta görevli yaklaşık 49 bin kişinin katıldığı toplantılarda söz konusu sandıklarda oy kullanacak seçmen ile irtibata geçilmesi, partiye üye yapılması, seçim günü görevlilerin sandık başında eksiksiz bulunması, sandıklara ve oylara sahip çıkılması gibi ana maddeler üzerinde duruldu. 

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun da oy kullandığı Meram İlçesi Kalfalar Mahallesi 1131 Nolu sandık için yapılan toplantıya katıldı. İl Başkanı Ahmet Sorgun, Çukurova Sokak'ta oturan Sandık Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Sağdıç'ın ev sahipliğinde yapılan toplantıda önemli mesajlar da verdi. 

Parti olarak "Sandığa Sahip Çıkıyoruz Toplantıları"nı çok önemsediklerini söyleyen İl Başkanı Sorgun, toplantıların amacını ise şu sözlerle özetledi: "Şu anda şu saatte Konya'da 5 bin 108 sandıkta yaklaşık 49 bin kişi toplantı halinde. Amacımız bu toplantıları yaparak hem partimizin hem de sandık yönetimlerimizin seçime her an hazır olmalarını sağlamak. Gerçi parti olarak her zaman hazırız. Ancak rehavete kapılamayız. Zira önümüzde çok önemli bir Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve akabinde Genel Seçimler var. Onun için de bizler gerek sandık yönetimleri gerekse de partililer olarak sandığımıza ve oylarımıza sahip çıkacağız, seçmeni tanıyacağız, üye toplayacağız. Yani tabiri caizse kılcal damarlara kadar girmeliyiz. Böylece de başarıya hep birlikte ulaşacağız." 

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, kendi sandığının yanı sıra Karatay, Meram ve Selçuklu'da gerçekleştirilen "Sandığımıza Sahip Çıkıyoruz Toplantıları"na da katılarak burada yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim