Sadece seçim çalışmaları için değil, millete hizmet için il il gezerek vatandaşlarla buluştuklarını belirten Karaaslan, "Bizler hiçbir zaman sahaya, seçim ilan edildikten sonra çıkanlardan olmadık. Bizler seçim öncesi, seçime üç kala, beş kala sahaya inenlerden hiç olmadık. Bugün de çok daha önceden başlatmış olduğumuz bir programımızın Konya ayağını gerçekleştirmek için buradayız" diye konuştu.

Karaaslan, şehirleri dolaştıklarını, her kentin geçmiş ve gelecek vizyonlarını masaya yatırdıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti: "Konya hamdolsun bu açıdan şanslı bir şehir. Konya için 'İki kapısı var, biri geçmişi, biri geleceği temsil eder' derler. Geçmişi geleceğe taşıyabilen bir bakış açısı bugüne kadar Konya'da hakim oldu. Geçmişin bize bıraktığı medeniyetimizin izlerini takip eden, o izleri yeni izlerle buluşturabilme yeteneğine sahip olan bir bakış açısıydı bu. AK Parti belediyeciliği, Türkiye'nin şehirlerinin temel sorunlarını çözmüş, derinleşmiş sorunları halletmiş ve gelecekle ilgili daha vizyoner bir bakış açısını, sosyal belediyeciliği hayatın her alanına ince ince işlemiş bir bakış açısını temsil eder." 

Şehrim 2023 projesi kapsamında "Şehrim 2023 Otobüsü"nün, şehirlerde, meydanlarda, caddelerde, sokaklarda vatandaşlarla buluşarak, öneri ve problemleri dinlediğini anlatan Karaaslan, farklı mesleklerden 15 kişilik bir heyetin de şehirde saha çalışması yaptığını bildirdi. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da "Şehrim 2023 Otobüsü"nün şehrin sesine kulak verdiğini, vatandaşların talep ve önerilerini dinlediğini söyledi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de çalışmanın şehirlerimizin geleceği açısından son derece faydalı olacağına inandığını aktardı. Konuşmaların ardından proje kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen, taleplerini dinleyen gençlere, teşekkür sertifikaları verildi.

AA

Editör: TE Bilişim