Bu yıl üçüncüsü organize edilen Sarraf Başak İndirimli Mücevher ve Altın Fuarı açılış törenine Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka, MHP Karatay İlçe Başkanı Sabahattin Küçükdoğru ve Merkez Vaizi Dr. Abdurrahman Büyükkörükcü ve çok sayıda misafir katıldı.

Açılışta ilk sözü alan firma sahipleri adına Hasan Atar, “Başak Kuyumculuk Mücevherat olarak 1977’ yılından bu yana misyon ve vizyonumuz doğrultusunda ilkeli ve kararlı çalışmalarımızla, tüm değerli dost, müşteri ve hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına yönelik doğru çözümler, fikirler üretmeye çalışan firmamız kuruluşumuzun 43. yılımızda da geçen yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz ve buyıl üçüncüsünü organize ettiğimiz Başak Sarraf Mücevher ve Altın indirim günleri fuarımızda sergilediğimiz ürünlerini sizlerin beğenisine sunuyoruz. Her bütçeye hitap eden, çok geniş ürün yelpazesine sahip, HRD. Antwerp Uluslararası sertifikalı mücevher ve altın takı ürünlerini, üreticiden tüketiciye fiyat avantajlarıyla kaliteyi, yeniliği, dünya trendlerini, modern tasarımları bizzat yerinde görüp tecrübe etmeleri ve denemeleri için 8-14 Şubat 2020 tarihlerinde sabah saat 10.30’dan akşam saat 22.00.’ye kadar Konya Dedeman otelde özenle hazırladığımız etkinlik alanımızda sizlerin beğenisine sunuyoruz” dedi.

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak kısa bir konuşma yaparak Sarraf Başak’ın örnek bir çalışmaya imza attığını ve bu etkinlikle ekonomiye bir katkıda bulunduklarını vurguladılar.

Törende son olarak Merkez Vaizi Dr. Abdurrahman Büyükkörükcü’nün yaptığı dualarla Sarraf Başak Mücevher ve Atın fuarının açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilerek fuarın açılışı gerçekleştirildi.

8 Şubat 2019 Cumartesi günü saat: 10.30’da Dedeman otelde açılışını gerçekleştirilen Sarraf Başak Mücevher ve Altın Fuarı 14 Şubat 2020 tarihine kadar açık kalacak. Konyalı vatandaşlara hizmet verecek. Açılış sonrası Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve protokol üyeleri Başak Sarraf Mücevher ve Altın İndirim Günleri fuarını gezerek firma sahipleri Hasan-Âdem Atar’dan bilgi aldılar.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim