Dedeman Otel’de gerçekleşen fuar açılışına MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka, Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Kuşdemir, Konya Merkez Vaizi Abdurrahman Büyükkörükçü,  ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

42. YILA ÖZEL ÜRÜNLER

Başak Kuyumculuk olarak  şehrin ekonomisine katkı sağlamak olduğuna dikkat çeken Başak Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Atar, “Başak ailesi olarak, sevdalısı olduğumuz, şehrimiz Konya’mızda, sektörümüzde ilkleri gerçekleştiren firmamız, bu yılda kuruluşunun 42. yılına özel olarak mücevher ve alın indirim günleri tanıtım programında, tüm Konyalı hemşeri, müşteri ve dostlarımızın beğenisine sunacağımız,her bütçeye hitap eden, çok geniş ürün yelpazesine sahip, HRD Antwerp Uluslar arası Sertifika güvencesiyle, mücevher ve altın takı ürünlerini, üreticiden tüketiciye fiyat avantajlarıyla 14 Şubat’ta kadar sabah 10:30’dan akşam 22:00’ye kadar  özenle hazırladığımız etkinlik alanında Konyalıların beğenisine sunuyoruz” ifadelerini kullandı. 

FUARLAR KATKI SAĞLIYOR 

Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Kuşdemir de bu tip fuarların sarraflık mesleğinin tanıtımında önemli olduğunu belirtti. Kuşdemir, “Adem ve Hasan Atar kardeşimi tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum"  dedi. Türkiye’nin zor zamanlardan geçtiğini dile getiren MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka da Sarraf Başak tarafından düzenlenen fuarın piyasaya hareketlilik getireceğini söyledi. Konya Merkez Vaizi Abdurrahman Büyükkörükçü ise ticarette özellikle sarrafların daha titiz olması gerektiğini vurguladı. Konuşmaların ardından fuarın açılışı dualarla yapıldı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim