Ürettiği sektörel yazılımlar ile alanının öncüsü konumunda olan ve Dünyanın İlk İnsansı Robot Üretim Fabrikasını açarak robotik teknolojiler alanındaki çalışmalarıyla da hem ülkemizde hem de uluslararası kamuoyunda adından sıkça söz ettiren AKINSOFT, başarılarını paylaşmak ve etkileşimini canlı tutabilmek adına Çözüm Ortaklarıyla eğlenceli ve verimli organizasyonlarda buluşmaya devam ediyor. AKINSOFT bu kapsamda tarihi dokusu ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yapılan çalışmalarla ülkemizde bilim ve teknolojinin başkenti olmaya aday şehri Konya'da "AKINSOFT Bölge Bayi ve Ana Bayi Toplantıları 2018" organizasyonunu gerçekleştirildi.

6-7-8 Nisan 2018 tarihleri arasında Konya Ramada Otel'de, AKINSOFT Bölge Bayi ve Ana Bayi Toplantıları 2018 organizasyonu kapsamında Çözüm Ortaklarını ağırladı. Son kullanıcılara daha kaliteli ve kusursuz hizmet götürülmesinin amaçlandığı toplantıya ilgi yoğun oldu. Katılımcıların keyifli bir şekilde karşılanmasıyla başlayan toplantı organizasyonunun ilk gününde, AKINSOFT Ana Bayileri ve Bölge Bayileri için "Sosyal Medya ve Dijital Medya Kullanımı Eğitimi" ile "Program Yenilikleri Eğitimi" düzenlendi. İkinci gününün ilk bölümünde katılımcılar için  "Pazarlama Sunumu" eğitimi gerçekleştirilirken öğleden sonra ikinci bölümde ise AKINSOFT Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın'ın da katılımı ile tüm çözüm ortaklarıyla birlikte faaliyet toplantısı yapıldı. Toplantı salonuna girişi sırasında alkışlarla karşılanan Dr. Özgür Akın açılış konuşmasıyla katılımcılara hitap etti. Çözüm ortaklarına faaliyet alanlarındaki yeniliklerden ve teknoloji alanındaki çalışmalarından bahseden Akın, robotik teknolojilerin ilerde insanların yaptığı tüm işleri ellerinden alacağı ve bu durumun beraberinde işsizlik sorununu oluşturacağı yönünde yapılan spekülasyonlara da cevap verdi. Akın, "Bundan 100 sene önce biz yoktuk, 100 sene sonra da olmayacağız. Toplumları, dünyayı geliştiren akıldır. Aklın ürettiği bilim ve bilimle gelen teknolojidir. Bugün sahip olduğumuz her şeyi biz, bilim ve teknolojiye borçluyuz. Bu alandaki gelişmeleri takip edemez ve ileri seviyedeki dünya ülkelerinden geri kalırsak onlara bağımlı kalmış oluruz ki bu durum, bir süre sonra hürriyetimizi de kaybetmemiz anlamına gelir. Unutulmasın ki 'Özgürlüğün bedeli yoktur' dedi. 

Aynı gün akşam düzenlenen Gala Gecesi yemeğinde buluşan AKINSOFT Çözüm Ortakları, lezzetli bir yemeğin ardından canlı müzik eşliğinde keyifli bir gece geçirdiler. Organizasyon, son gün keyifli bir ortamda yapılan kahvaltı programının ardından tüm çözüm ortaklarının katıldığı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. Yazılım ve ileri teknoloji yolunda başarılı ve emin adımlarla ilerleyen ve Türkiye'nin Vizyonu olan AKINSOFT, son derece verimli geçen Bölge ve Ana Bayi toplantısıyla başarılarına bir yenisini eklemek için bilim ve teknolojinin ışığında yürümeye devam edecek.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim