31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde mahalle muhtar adayları da çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 2009 yılında yapılan Mahalli İdareler Seçiminde Alibeyhüğü Mahallesi Muhtarı olarak mahalle sakinlerinden büyük destek alan ve çalışmaları ile Mahalle sakinlerinin gönlüne giren Alibeyhüyüğü Mahallesi Muhtarı Saadettin Ünal Şimşek, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde de yeniden Alibeyhüyüğü Mahallesi Muhtar adayı oldu. 

‘KALAN HİZMETLERİ TAMAMLAMAK VE YENİ HİZMETLER İÇİN YENİDEN ADAYIM’

2014 Mahalli İdareler Seçiminde mahallilerin desteği ile göreve geldiğini ifade eden Alibeyhüyüğü Mahallesi Muhtarı ve Adayı Saadettin Ünal Şimşek, “Mart 2014 yılında gerçekleştiren Mahalli İdareler Seçiminde Alibeyhüyüğü’li hemşerilerim destekleri ile Mahalle Muhtarlığına geldim. Göreve geldiğim an itibariyle mahallerimizin eksiklerini tespit ederek ihtiyaçlarının karşılanması konusunda büyük bir çaba sarf ettik. Elhamdülillah mahallemizde eksiklerinin büyük bir kısmını yerel yönetimler, mahalle halkımızla elbirliği ile karşıladık.  Görev sürecimiz boyunca mahallemize ciddi hizmetler yapıldı. Mahallemizde ilçelerde olmayan kapalı spor salonu var. Ticari alanlar konusunda sıkıntı yok. Yolların asfaltlanması konusunda da büyük başarı icra ettik. Asfaltlanmayan bir kısım yollarımız var. İnşallah mahallimiz yeni dönemde bizleri yeniden muhtar olarak seçerlerse kalan projelerin tamamlanması konusunda ciddi çalışmalara imza atacağız.  Yine mahallerimiz tarafından yoğun istek istenilen ve mahallemizin ihtiyacı olan düğün salonu için gerekli girişimlerde bulunduk. Bunun sonucunda düğün salonumuzun ihalesi gerçekleştirildi. İnşallah en yakın zamanda inşaatına da başlanacak. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Çumra Belediye Başkanımız Mehmet Oğuz’a mahallerim adına teşekkür ederim.  İnşallah yine yeni dönemde Mavi Tünel’den Konya’ya gelen suyun Alibeyhüyüğü’ne gelmesi için çaba sarf edeceğiz.  Mahallemizin şuanda 3 bin 200 nüfusu var.  Konya-Karaman- Bozkır – Hadim bekleme yollarına prestij caddeler kazandırılacak.  Cami duvarlarını kaldırarak vatandaşlarımızın daha rahat camiye girmesi sağlandı. Mahalle meydanında genişleme çalışmaları ve ışıklandırma çalışmaları yapıldı. Mahallemize bankamatik kazandırıldı. Ana caddeye sinyalizasyon lambalar yapıldı.  Mahallemize alışveriş merkezi kazandırılması için çalışıyoruz. Görev süremiz boyunca mahallemizin değişimi için tüm çalışmaları gerekleştirdim.  İnşallah 31 Mart seçimlerinde mahallerimin bana ve yol arkadaşlarıma vereceği destek ile yeniden kalan hizmetleri tamamlama ve yeni hizmetlere devam edeceğiz. Yeni dönemde mahallemize yeni bir sağlık ocağı kazandırılması için çalışacağız” dedi.

‘MAHALLENİN HER BİREYİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Yeni dönemde Alibeyhüyüğü Mahallesi sakinlerin destekleri ile mahallerinin sesi olmaya devam edeceklerine ifade eden Şimşek,” Yaşlısıyla genciyle kadınıyla erkeğiyle bir bütün halinde mahalle halkımızın sesi soluğu olmaya azami gayreti göstermeye devam edeceğiz. Şükürler olsun devletimiz güçlü bir devlettir. Devletimizin halkımıza sağladığı tüm imkanlardan mahalle sakinlerimizi yararlandırdık ve yararlandırmaya da devam edeceğiz. Kimin nerede bir sorunu isteği var ise ivedi olarak bu sorunların takibini yaparak çözüm noktasında kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz. Yapılacak olan seçimlerin öncelikle mahallemize, ilçemize, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.  Sadettin Ünal Şimşek’in azaları şu isimlerden oluşuyor; Seyit Topal, Ali Avcı, Yusuf Sarıkaş,  Mehmet Sabancı, İbrahim Aksekili, H.Hüseyin Acar, Ahmet Korkmaz, Ahmet Soner Küçüközlen.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim