2007 yılında ilk olarak İstanbul Bağcılar’da Abuzer Usta tarafından hizmet vermeye başlayan Resume Çiğköfte, Konya’da ilk şubesini Meram Yaka’ya açtı. Açılışa Resume Çiğköfte Yönetim Kurulu Üyesi Enver Demiral, Bölge Müdürleri ve birçok davetli katıldı.

“Etli tadında etsiz çiğköfte” sloganıyla 11 yıldır Türkiye genelinde 310 bayi ile hizmet veren Resume Çiğköfte, Konya’da ilk şubesini açtı. Meram Yaka yolu üzerine açılan şubenin açılışanResume Çiğköfte Yönetim Kurulu Üyesi Enver Demiral, Bölge Müdürleri ve birçok davetli katılırken, misafirlere ikramlarda bulunuldu. 

‘RESUME, BÜYÜYEN BİR AİLE’

Türkiye genelinde 310 bayi ile hizmet verdiklerini ifade eden Resume Çiğköfte Yönetim Kurulu Üyesi Enver Demiral, “Genel olarak kısa bir sürede etkin bir ağa ulaşmış durumdayız. Konya’da Ramazan öncesi ilk şubemizi açıyoruz. Ramazan’dan sonra bu sayı artacak ve yaklaşık 4 veya 5 şubeyi daha Konya’ya kazandıracağız. 2018 yılı itibariyle 310 olan genel sayımızı da her geçen gün artıracağız. Biz Türkiye’nin her bölgesinde tabelası olan geniş bir aileyiz ve her geçen günde büyüyerek devam ediyoruz.” Dedi. 

“ORDU’DAN TÜM TÜRKİYE’YE YAYILIYORUZ”

2007 yılında İstanbul’da işe başladıklarını vurgulayan Enver Demiral, “İlk olarak İstanbul Bağcılar’da başlayan macera şu an Ordu’da büyük bir fabrika ile devam ediyor. Ordu’dan 36 ile ürün yolluyoruz ve geniş bir sevkiyat ağına sahibiz. Doğru adımlar ile de ilerleyerek gücümüze güç katacağımızdan şüphem yok. Tabi ki büyük hayallerimiz ve hedeflerimiz var ama biz bunu umarsızca değil mantıklı ve doğru adımlar ile yaparak ilerletmek istiyoruz.” Dedi. 

‘RAMAZAN AYI BOYUNCA %50 BEDAVA’

Resume Çiğköfte’nin rutin olarak her ayın 15 inde %50 bedava çiğköfte verdiğin söyleyen Enver Demiral, “Bizim rutin olan kampanyalarımız var ama Ramazan ayı biraz daha farklı bir ay. Birlikte paylaşmamız gereken, birbirimizi gözetmemizin gerekliliği oldu bir manevi iklim. Bizlerde bu bağlamda Ramazan ayı boyunca müşterilerimizin aldığı kilonun yarısını ekstra olarak hediye ediyoruz” dedi. 

SAMİ KAYALAR

Editör: TE Bilişim