Renault ve Dacia Yetkili Satıcısı Çelik Motorlu Araçlar, Temmuz ayında uygulamış olduğu uygun kampanya seçenekleri ile faaliyetlerine devam ediyor. Kampanyalar hakkında bilgiler veren Renault ve Dacia Yetkili Satıcısı Çelik Motorlu Araçlar Satış Müdürü Bülent Tutar, “Renault olarak, Hurda teşvik indirimlerinden yararlananlara, Symbol alımlarında ilave 7 bin TL, Clio ve Kangoo alımlarında ilave 5 bin TL’lik indirim fırsatı sunuyoruz. Renault binek otomobillerin perakende satın alımlarında, 40 bin TL kredi tutarı ve 20 aya varan vade seçeneği için yüzde 0.98 sabit faiz oranı bulunuyor. hafif ticari araç modellerinin satın alımlarında 30 bin TL kredi tutarı ve 15 aya varan vade seçeneği için yüzde 0 sabit faiz oranı sunuyoruz. Tüm Dacia binek otomobillerin perakende satın alımlarında 40 bin TL kredi tutarı ve 20 aya varan vade seçeneği için yüzde 0,98 sabit faiz oranı var” dedi. Tutar ayrıca basın mensuplarına uygulanan  indirimler hakkında da bahsetti. 

“HURDA TEŞVİKİ İNDİRİMİNE İLAVE 7 BİN TL’LİK İNDİRİM”

Hurda Teşvik indirimi ile birlikte sıfır araç satışında artış yaşandığını belirten Çelik Motorlu Araçlar Renault ve Dacia Satış Müdürü Bülent Tutar ifadelerine şu şekilde yer verdi: “Hurda teşvik kampanyası başlayalı yaklaşık olarak 2 ay oldu. İlk zamanlara göre talep daha da çok arttı. Çelik Motorlu Araçlar Renault ve Dacia bayisine gelen büyün vatandaşlarımıza hurda teşvik indirimi noktasında yardımcı oluyoruz. Ayrıca Renault ve Dacia olarak hurda teşvik indirimlerine özel kampanyalarımız bulunuyor. Renault olarak, Hurda teşvik indirimlerinden yararlananlara, Symbol alımlarında ilave 7 bin TL, Clio ve Kangoo alımlarında ilave 5 bin TL’lik indirim fırsatı sunuyoruz. İlgili indirim sadece devletin Hurda Teşvikine ilişkin uygulamasından yararlanan müşterilerimizin kendi adlarına, yeni bir Symbol, Clio HB, ClioSportTourer, KangooMultix, Kangoo Express satın almaları durumunda geçerlidir. Dacia’da ise Temmuz ayında Hurda Teşviki indiriminde yararlananlara, Sandero ve Dokker alımlarında ilave 5 bin TL’lik indirim fırsatı sunuyoruz.”

“RENAULT BİNEK OTOMOBİLLERDE YÜZDE 0,98 FAİZ FIRSATI”

Temmuz ayına özel Renault Binek araçlardaki kampanyalardan bahseden Tutar, “Temmuz ayında, tüm Renault binek otomobillerin perakende satın alımlarında, 40 bin TL kredi tutarı ve 20 aya varan vade seçeneği için yüzde 0.98 sabit faiz oranı bulunuyor. Daha fazla kredi ve vade talebi olanlar, yasal mevzuatın izin verdiği sınır dâhilinde maksimum 100 bin TL kredi tutarı ve 48 aya varan vade için yüzde 1,69, maksimum 150 bin TL kredi tutarı ve 48 aya varan vade için yüzde 1.79 faiz oranı ile kredi kullanabilirler. Temmuz ayına özel Renault Finanstan kredi kullanılarak yapılan 2018 model yılı Renault binek otomobil satın alımlarında, liste fiyatı üzerinden 1000 TL ilave indirim uygulanmaktadır” diye konuştu. 

“HAFİF TİCARİ ARAÇLARA ÖZEL 30 BİN TL’YE YÜZDE 0 FAİZ FIRSATI”

Hafif ticari araçlarda bulunan kampanyalardan da bahseden Tutar, “Temmuz ayında, tüm Renault hafif ticari araç modellerinin satın alımlarında 30 bin TL kredi tutarı ve 15 aya varan vade seçeneği için yüzde 0 sabit faiz oranı sunuyoruz. Daha fazla kredi ve vade talebi olanlar, yasal mevzuatın izin verdiği sınır dâhilinde maksimum 100 bin TL kredi tutarı ve 48 aya varan vade için yüzde 1,69, maksimum 150 bin TL kredi tutarı ve 48 aya varan vade için yüzde 1.79 faiz oranı ile kredi kullanabilirler” dedi. 

DACİA MARKALI ARAÇLAR DA ÖZEL KAMPANYALAR

Temmuz ayında Dacia markalı binek araçlarda da kampanyalar devam ediyor. Kampanyalar hakkında bilgiler veren Tutar, “Temmuz ayında tüm Dacia binek otomobillerin perakende satın alımlarında 40 bin TL kredi tutarı ve 20 aya varan vade seçeneği için yüzde 0,98 sabit faiz oranı sunuyoruz. . Daha fazla kredi ve vade talebi olanlar, yasal mevzuatın izin verdiği sınır dâhilinde maksimum 100 bin TL kredi tutarı ve 48 aya varan vade için yüzde 1,69, maksimum 150 bin TL kredi tutarı ve 48 aya varan vade için yüzde 1.79 faiz oranı ile kredi kullanabilirler. Temmuz ayına özel DaciaFinanstan kredi kullanılarak yapılan 2018 model yılı Daciabinek otomobil satın alımlarında, liste fiyatı üzerinden 1000 TL ilave indirim uygulanmaktadır. DaciaDokkerCombi ve Dokker Van modellerinin satın alımlarında, 30 bin TL kredi tutarı ve 15 aya varan vade seçeneği için yüzde 0 faiz oranları var” dedi. 

BASIN MENSUPLARINA ÖZEL İNDİRİM!

Renault ve Dacia’da basın mensuplarına özel indirimlerin olduğunu vurgulayan Tutar sözlerine şu şekilde devam etti: “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı sebebiyle, Temmuz ayı boyunca Renault binek otomobil alan basın mensuplarına Renault’tan 3 bin TL’lik indirim var. Üstelik Renault Finanstan kredi kullanılması durumunda dosya masrafı da almıyoruz. Dacia binek otomobil satın alan basın mensuplarına 2 bin TL’lik indirim uygulanıyor. Aynı şekilde Dacia Finanstan kredi kullanılması durumunda dosya masrafı da almıyoruz.”

HÜSEYİN MENEKŞE

Editör: TE Bilişim