Renault ve Dacia Yetkili Satıcısı Çelik Motorlu Araçlar, Haziran ayında sunmuş olduğu kampanyalar ile dikkatleri üzerine çekiyor. Müşterilere cazip imkanlar sunduklarını dile getiren Renault ve Dacia Yetkili Satıcısı Çelik Motorlu Araçlar Satış Müdürü Bülent Tutar, “Clıo, Sandero, Lodgy ve Dokker’lara özel 30 bin TL, 15 ay,  yüzde 0 faiz kampanyamız var. Bunun yanı sıra 10 bin TL’ye varan hurda teşvikine ek olarak 5 bin TL’lik indirim fırsatımız da dikkat çekiyor” dedi. 

HURDA TEŞVİKİNDE BÜYÜK KAMPANYA!

10 bin TL’ye varan hurda teşvikine ek olarak 5 bin TL’lik indirimlerinin olduğunu dile getiren Tutar, Renault, Haziran ayında hurda teşviğiindiriminden yararlananlara, Clio ve Kangoo alımlarında ilave 5 bin TL’lik indirim fırsatı da sunuyor. İlgili indirim sadece, devletin hurda teşviğine ilişkin uygulamasından yararlanan müşterilerimizin kendi adlarına, yeni bir Renault Clio HB, ClioSportTourer, KangooMultix, Kangoo Express satın almaları durumunda geçerlidir. Kampanya indirimi ile finansman kampanyaları ve hurda teşviği hariç, diğer herhangi bir indirim birlikte kullanılamaz. Ayrıca Dacia, Haziran ayında hurda teşviği indiriminden yararlananlara, Sandero, Lodgy ve Dokker alımlarında ilave 5 bin TL’lik indirim fırsatı sunuyor” diye konuştu. 

“CLIO’ LARA ÖZEL 30 BİN TL 15 AY %0 FAİZ FIRSATI”

Clıolara özel kampanyalardan bahseden Tutar, “Haziran ayında, Clio HB ve ClioSportTourer modellerinin perakende satın alımlarında, 30 bin TL kredi tutarı ve 15 aya varan vade seçeneği için yüzde 0 sabit faiz oranı ile cazip kampanyamız var. Daha fazla kredi ve vade talebi olanlar, yasal mevzuatın izin verdiği sınır dahilinde maksimum 100 bin TL kredi tutarı ve maksimum 48 ay vade için yüzde 1,49 faiz oranı ile kredi kullanabilirler. Haziran ayına özel olarak, Renault Finans’tan yüzde 0 faiz haricinde kredi kullanılarak yapılan 2018 model yılı Clio satın alımlarında, ClioHB, ClioSportTourer 2 bin 500 TL” dedi. Ayrıca bankacılara özel indirimlerinin de olduğunu belirten Tutar sözlerine şu şekilde devam etti: “Renault binek otomobillerde Bankacılara 3 bin TL indirimimiz var. 1 Haziran Bankacılar Günü sebebiyle, Haziran ayı boyunca Renault binek otomobil satın alan tüm bankacılara Renault’dan 3 bin TL indirim! Üstelik Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda dosya masrafı da alınmıyor. Yine Dacia modellerinden tercih eden bankacılara Dacia’dan 2 bin TL indirim uygulanıyor.” 

“TİCARİ VE BİNEK ARAÇLAR İÇİN DÜŞÜK FAİZ FIRSATI”

Ticari ve binek araçlar için uygun düşük faiz fırsatlarının olduğuna değinen Bülent Tutar, “Haziran ayında, Renault marka bir binek otomobil satın almak isteyenler, 30 bin TL kredi tutarı ve 24 aya varan vade seçeneği için yüzde 1,39 sabit faiz oranı ile yararlanabilirler. Daha fazla kredi ve vade talebi olanlar ise yasal mevzuatın izin verdiği sınır dâhilinde, maksimum 100 bin TL kredi tutarı ve maksimum 48 ay vade için, tüm Renault modellerinde yüzde 1,49 faiz oranı ile kredi kullanabilirler. Haziran ayına özel olarak, Renault Finans’tan yüzde 0 faiz haricinde kredi kullanılarak yapılan 2018 model yılı binek otomobil satın alımlarında, şu modellere ilgili indirimler uygulanmaktadır;Symbol; 2 bin 500 TL, Clio HB, ClioSportTourer 2 bin 500 TL, Captur, Kadjar ; 4 bin TL, Megane Sedan & HB Joy 1.6 Benzinli Hariç ; 3 bin 500 TL, Koleos, Talisman ; 5 bin TL. Yine ticariler için Haziran ayında, Kangoo, Master ve Trafic modellerinin satın alımlarında, 30 bin TL kredi tutarı ve 24 aya varan vade seçeneği için yüzde 1,39 sabit faiz oranı sizleri bekliyor! Daha fazla kredi ve vade talebi olanlar ise yasal mevzuatın izin verdiği sınır dahilinde, maksimum 100 bin TL kredi tutarı ve maksimum 48 ay vade için yüzde 1,49 faiz oranı ile kredi kullanabilirler. Haziran ayına özel olarak, Renault Finans’tan yüzde 0 faiz haricinde bir kampanyadan kredi kullanılarak yapılan 2018 model yılı hafif ticari araç satın alımlarında, şu indirimler uygulanmaktadır; KangooMultix, KangooExpress ; 2.250 TL, Master Ailesi; 2 bin TL, Trafic Ailesi ; 2 bin TL” dedi. 

KANGOO’LARA ÖZEL 30 BİN TL, 15 AY, YÜZDE 0 FAİZ FIRSATI

Renault ticari araçlar içinde özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Kangoolar da bulunan kampanyalardan bahseden Tutar cümlelerini şu şekilde aktardı: “Haziran ayında, KangooMultix ve Kangoo Express modellerinin satın alımlarında, 30.000 TL kredi tutarı ve 15 aya varan vade seçeneği için %0 sabit faiz oranı sizleri bekliyor!Daha fazla kredi ve vade talebi olanlar, yasal mevzuatın izin verdiği sınır dahilinde maksimum 100.000 TL kredi tutarı ve maksimum 48 ay vade için %1,49 faiz oranı ile kredi kullanabilirler.Haziran ayına özel olarak, Renault Finans’tan  yüzde 0 faiz haricinde kredi kullanılarak yapılan 2018 model yılıKangoo satın alımlarında şu indirimler uygulanmaktadır; KangooMultix, KangooExpress ; 2 bin 250 TL”

SANDERO, LODGY VE DOKKER’LARA ÖZEL 30 BİN TL, 15 AY,  YÜZDE 0 FAİZ FIRSATI

“Sandero, Lodgy ve Dokker modellerinin perakende satın alımlarında, 30 bin TL kredi tutarı ve 15 aya varan vade seçeneği için %0 sabit faiz oranı sizleri bekliyor” diyen Bülent Tutar, “Daha fazla kredi ve vade talebi olanlar, yasal mevzuatın izin verdiği sınır dahilinde maksimum 100 bin TL kredi tutarı ve maksimum 48 ay vade için yüzde 1,49 faiz oranı ile kredi kullanabilirler. Dacia Finans’tan yüzde 0 faiz haricinde bir kampanyadan kredi kullanılarak yapılan 2018 model yılı Sandero, Lodgy ve Dokker satın alımlarında ise şu  indirimler uygulanmaktadır; Sandero ; 2 bin 500 TL, Lodgy, DokkerCombi, Dokker Van ; 1.750 TL” ifadelerini kullandı. 

HÜSEYİN MENEKŞE

Editör: TE Bilişim