Renault ve Dacia’ninNisan ayında yapmış olduğu kampanyalar ile müşterilerine cazip imkânlar sunduğunu belirten Renault ve DaciaYetkili Satıcısı Çelik Motorlu Araçlar Satış Müdürü Bülent Tutar, “Sıfır faiz ve farklı indirimle ile otomobil sahibi olmak isteyenler için Nisan ayının son günlerinde kaçırılmayacak fırsatlar var” dedi. 

RENAULT, NİSAN AYINDA ÖZEL İNDİRİMLER İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Nisan ayında, Renault marka binek otomobil satın almak isteyen müşteriler, 30.000 TL kredi tutarı ve 24 aya varan vade seçeneğiyle yüzde 1,29 sabit faiz oranından yararlanabildiklerini ifade eden Satış Müdürü Bülent Tutar, “Daha fazla kredi ve vade talebi olan müşterilerimiz ise yasal mevzuatın izin verdiği sınır dâhilinde, maksimum 100.000 TL kredi tutarı ve maksimum 48 ay vade ile tüm Renault modellerinde yüzde 1,39 oranı ile kredi imkânlarımızdan yararlanabiliyorlar.” dedi. 

Nisan ayına özel olarak birçok farklı fırsatlarında olduğunu vurgulayan Bülent Tutar, “Renault Finans’tan yüzde  0 faiz haricinde kredi kullanılarak yapılan 2018 model yılı binek otomobil satın alımlarında; Symbol’de 2.500 TL, Clio HB, ClioSportTourerJoy 1.2 75 BG’de 1.750 TL, Captur ve Kadjar aracımızda 4.000 TL, Megane Sedan HB Joy 1.6 Benzinli hariç olan araçlarımızda 3.500 TL Koleos ve Talisman model araçlarımızda ise 5.000 TL indirim uygulanmaktadır. Bu indirimlerden faydalanmak ve detaylı bilgi almak için 30 Nisan ise son tarih.” dedi. 

CLIO VE KANGOO’LARA ÖZEL 30.000 TL 15 AY yüzde  0 FAİZ FIRSATI

Renault’un Nisan ayında kampanyalar ile dolu olduğunu vurgulayan Çelik Motorlu Araçlar Satış Müdürü Bülent Tutar, “Yapılmış olan indirimlerin dışında iki modelimizde sıfır faiz kampanyamız mevcut. Clıo ve Kangoo model araçlarımızda; 30.000 TL 15 ay yüzde 0 faiz fırsatlarımız bulunuyor. Biraz detaylandırmamız gerekirse; Clio HB ve ClioSportTourer modellerimizin perakende satın alımlarında 30.000 TL kredi tutarı ve 15 aya varan vade seçeneği için belirtmiş olduğumuz gibi yüzde  0 faiz oranı müşterilerimizi bekliyor. Kangoo aracımızda ise Multix ve Express model araçlarımızda yine aynı şekilde 30.000 TL 15 aya varan vade seçeneği ile yüzde  0 kampanyamız mevcut. Tüm bu araçlarımızda daha fazla kredi ve vade seçeneği isteyen müşterilerimiz ise farklı faiz oranları ile yine fırsatlardan yararlanabilecek.” dedi. 

HAFİF TİCARİ ARAÇLARDA DÜŞÜK FAİZ FIRSATI

Kangoo, Master ve Trafic modellerinde Nisan ayı içerisinde 30.000 TL kredi, 24 ay vade seçeneği olduğunu ifade eden Satış Müdürü Bülent Tutar, faiz oranlarının ise yüzde  1,29 olduğunu vurguladı. Renault Finans’tan yüzde  0 faiz haricinde bir kampanyadan kredi kullanılarak yapılan 2018 model yılı hafif ticari araç satın alımlarında da indirim olduğunu söyleyen Bülent Tutar, “KangooMultix, Kangoo Express modellerimizde 2.250 TL, Master ve Trafic ailesi araçlarımızda ise 2.000 TL indirimler uygulanmaktadır.” dedi. 

MİMARLARIMIZA VE AVUKATLARIMIZA 2.000 TL İNDİRİM

Renault’un birbirinden cazip imkânlar sunarak herkesi araç sahibi yapmayı arzuladığını ifade eden Çelik Motorlu Araçlar Satış Müdürü Bülent Tutar, “Nisan ayı içerisinde birçok farklı seçenekler ile fırsatlar sunduğumuz gibi mimarlarımızı ve avukatlarımızı da unutmadık. 9 Nisan Mimarlar Günü, 5 Nisan Avukatlar Günü olması hasebiyle mimar ve avukat müşterilerimize 2.000 TL indirimlerimiz var. Bu indirimlerimiz 30 Nisan’a kadar devam edecek” dedi. 

DACİASANDERO, LODGY VE DOKKER’DA yüzde  0 FAİZ FIRSATI

Nisan ayında Renault’un yanı sıra Dacia’nın da farklı kampanyalar ile dikkat çektiğini ifade eden Tutar, “Nisan ayında Dacia’daSandero, Lodgy ve Dokker modellerinde perakende satışlarımızda 30.000 TL 15 ay yüzde  0 faiz seçeneğimiz bulunuyor. Dacia sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlardan birisi. Bunun yanında daha fazla kredi kullanıp uzun vade seçeneklerinden yararlanmak isteyen müşterilerimiz içinse 100.000 TL kredi tutarı ve maksimum 48 ay vadelerde yüzde  1,39 faiz oranları fırsatlarımız mevcut. Ayrıca yüzde  0 faiz haricinde bir kampanyadan faydalanan müşterilerimiz SanderoAmbiance1.0 modelinden 1.000 TL, Lodgy modelinden 1.750 TL ve DokkerCombi ve Van’dan 1.750 TL indirimlerden faydalanabilecekler” dedi. 

Renault’da olduğu gibi mimarlar ve avukatlar günlerine özel indirimlerin Dacia’da da olduğunu belirten Tutar, Dacia binek otomobillerde 1.500 TL indirim olduğunu söyledi.

‘ÇELİK MOTORLU ARAÇLAR’A BEKLİYORUZ’

Nisan ayının Renault ve Dacia’nın indirimlerle dolu olduğunu ifade eden Tutar, “Belirttiğimiz gibi Nisan ayı tüm müşterilerimiz için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Bu fırsatlardan yararlanmak için 30 Nisan son gün. Bizler otomobil sahibi olmak isteyen ve kampanyalarımızdan detaylı bilgi almak isteyen herkesi Çelik Motorlu Araçlar’a bekliyoruz.” dedi. 

SAMİ KAYALAR