Kaza, merkez Selçuklu ilçesi Nalçacı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Küçükdaşçı (63) idaresindeki 42 DCS 57 plakalı hafif ticari araç, sürücünün virajı alırken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kaldırımı aşarak tramvay yoluna takla attıktan sonra raylar üzerinde metrelerce sürüklenen araç, demir korkuluklara çarparak yan devrildi. Kaza sonrası araç içerisinde sıkışan yaşlı çiftten kolu kesilen sürücü, çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı. Araç içerisinde sıkışan sürücünün eşi Remziye Küçükdaşçı (62) ise çıkarılamayınca itfaiyeye haber verildi.
Yaralı çifte ilk müdahale kazayı görüp evlerinden koşan iki sağlık görevlisi kadın tarafından yapıldı. Kaldırım üzerinde kesilen koluna tampon uygulanan yaralı sürücü, bu sırada kendi acısını unutup araçta sıkışan eşinin durumu sordu. Aklı hep eşinde olan yaralı sürücü, olay yerine sevk edilen ambulansa götürüldü. Ambulansa bindirildiği sırada da "Beni eşimle aynı hastaneye götürün" diyen yaralı sürücüyü vatandaşlar ve sağlık görevlileri eşinin durumunun iyi olduğunu söyleyerek teselli etmeye çalıştı. Araçta sıkışan yaralı kadın, vatandaşların ve sağlık görevlilerinin çabalarıyla itfaiye gelmeden bulunduğu yerden bagaj bölümünden çıkarıldı. Sedyeye alındıktan sonra ambulansa taşınan yaşlı kadın, eşiyle birlikte farklı hastanelere kaldırıldı. Kolu kesilen yaralı sürücünün, sakatlandığı kolunda daha önceden platin olduğu öğrenildi. Tedavi altına alınan yaralı çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. 
Kazaya şahit olan ve araç kurtarma çalışmalarına yardım eden Ersan İyiçalışkan, "Araç çok hızlı bir şekilde geliyordu. Muhtemelen sürücü kontrolünü sağlayamadı. Sol taraftaki şeritlere çarparak takla atmaya başladı. Buradan sürüklenerek kaza meydana geldi. Araçta buluna teyze ciddi bir şekilde sıkıştı. Şu an belki şoktan bir şey hissetmiyor olabilir. Amcanın da kolunda yaralanma ve parçalanma vardı" diye konuştu. 
Kaza nedeniyle uzun bir süre tramvay seferleri yapılamadı. Raylar üzerindeki aracın çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılmasıyla tramvay seferleri tekrar başladı.
İHA
 

Editör: TE Bilişim