Konya Soroptimist Kulübü Başkanı Av. Elife Kazancı’nın ev sahipliğinde Konya Valisi Eşi Dr. Funda Toprak, Vali Yardımcısı Mehmet Usta’nın eşi, Kaymakam eşleri, Konya Cumhuriyet Başsavcısının eşi, Belediye Başkan eşleri, Ak Parti İl başkanı Hasan Angı’nın eşi Türk Kadınlar Birliği Başkanı Lütfiye Ayar ve üyeleri; Konya soroptimist Kulübü üyeleri ve aile bireyleriyle “ Yaza Veda” etkinliğinde bir araya gelerek gönüllerince bir gün geçirdiler.

Konya’da kadınlar arasında birlik ve beraberliğin devam etmesi adına Konya Soroptimist Kulübü Başkanı Av. Elife Kazancı, Meram da ki evinin bahçesinde Konya Valisi Eşi Dr. Funda Toprak, Vali Yardımcısı Mehmet Usta’nın eşi, Türk kadınları Birliği Konya Başkanı Lütfiye Ayar, Kaymakam Eşleri, Konya Cumhuriyet Başsavcısının eşi, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı’nın eşi, Merkez Belediye Başkanı eşlerini biraya getirerek konuk etti.

Misafirleriyle yakından ilgilenen Başkan Kazancı, “Yaz aylarının son günlerini yaşadığımız bugünlerde davetimizi kabul ederek bizleri onurlandıran; güzel bir gün geçirmemize neden olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Yaza veda etkinliği yapılan çeşitli ikramlardan sonra günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim