Promakim A.S.  ve Roland DG, Promakim- Konya Deneyimleme Merkezi’ndeki geniş katılımın olduğu iftar davetinde yeni sistemleri tanıttı. Dünya çapında geniş formatlı dijital baskı makinalarının ve 3D cihazlarının lider Japon üreticisi Roland DG’nin  Türkiye Distribütörü Promakim A.S. Konya-Büsan Deneyimleme Merkezi’nde Konya ve çevre illerden gelen misafirlerine  Roland’ın  yeni çıkardığı ve ülkemizin pek çok baskı merkezinde kullanılması beklenen UV, Tekstil ve Dijital Baskı Makinalarını sundu. 

Etkinlik hakkında bilgi veren Promakim Konya Bölge Satış Yöneticisi Ahmet Hatipoğlu, bu tür organizasyonları, büyük ve küçük farklı meslek gruplarına, üniversitelere, Ar&Ge Merkezlerine,  şirketlere sürekli düzenlediklerini belirterek, “Deneyimleme Merkezimiz sürekli açık ve isteyen herkesin gelip sistemleri birebir deneyerek ve hatta prototip üretimler yaparak kaliteli ve kullanışlı neticeleri alabilecekler” dedi. Etkinliğe özel olarak getirtilen ve 1 milyon Svarovski taşıyla teker teker kaplanmış özel tasarım Mercedes, gecede oldukça ilgi çekti

PAMUKLU HERŞEYİN ÜZERİNE DİREK BASKI

Pamuklu ürünlere doğrudan baskı yapan Roland BT-12 masaüstü yazıcısı da bu özel günde ilk kez kullanıcılarının beğenisine sunuldu. Mayıs ayından itibaren  tüm Türkiye’de satışı başlayacak olan BT-12’nin, isteğe bağlı kişiselleştirme için üretilmiş ve müşterilerine çekici mağaza içi deneyimi sunarak yeni gelir fırsatları arayan işletmeler için ideal bir sistem olduğunu belirten Roland DG - Coto  Ticaret Birimi Baskanı Etsuo Harada,  Roland DG inkjet yazıcılarının özel giysi ve kumaş ürünlerinin üretiminde kullanımının giderek arttığını belirtti.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim