Milli Eğitim Bakanlığı Eski Yardımcısı, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Orhan Erdem, Konya’nın AK Parti döneminde önemli yatırımlara kavuştuğunu belirtti. Üniversite sayısının 5’e çıktığını ifade eden Erdem, 100’e yakın okul inşaatının da devam ettiğini vurguladı. 24 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan erken seçimlere sayılı günler kala çalışmalarının daha da hızlandığını dile getiren Erdem, seçmenler tarafından kendilerine en çok yapımı devam etmekte olan veya başlayacak olan projeler hakkında sorular geldiğini ifade etti. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Erdem, “Konya seçmeninin artık çok daha bilinçli olduğunu görmekteyiz. Tabi artık büyük yatırımların yapılması yönünde de beklentiler var. Yapımı başlayacak olan Metro gibi, Çevreyolu gibi ve Konyaspor’un son durumu ile ilgili vatandaşlar bizlere sorular yöneltiyor. Bizlerde projeler ile ilgili bilgiler verip, Bütün projelerin Konya’da en iyi şekilde hizmete geçmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi söylüyoruz” dedi

“KONYA BÜYÜK YATIRIMLAR ALMIŞ BİR İL”

Sahada çalışmalar yaparken seçmenlerin, Metro, Yeni Çevreyolu ve Konyaspor ile alakalı soruları kendilerine ilettiklerini dile getiren Erdem, devam etmekte olan projelerin sonlanması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek, “Konya, AK Parti döneminde ciddi yatırımlar almış bir büyükşehirdir. Konya seçmeninin artık çok daha bilinçli olduğunu görmekteyiz. Tabi artık büyük yatırımların yapılması yönünde de beklentiler var. Yapımı başlayacak olan Metro gibi, Çevreyolu gibi ve Konyaspor’un son durumu ile ilgili vatandaşlar bizlere sorular yöneltiyor. Meclisin başlaması ile birlikte yeni dönem milletvekillerinden yapılması gerekenleri arzu ediyorlar. Devam eden yatırımlar da çok önemli ama Konya’mız gerçekten önemli yatırımlar da aldı. Eski stadyum alanına millet bahçesi yapılacak. Bu projenin Konya Büyükşehir Belediye tarafından mı yapılacağı soruluyor. Bizde Konya’dan kaynak harcanmayacağını söylüyoruz. Ayrıca Eğiste viyadüğü dünyada ender yapılan yapılardan birisi olacak. Bütün projelerin Konya’ya en iyi şekilde hizmete geçmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

“AK PARTİ HALKIN DESTEĞİNİ HEP ALMIŞTIR”

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Orhan Erdem, seçime sayılı güler kalmasından dolayı çalışmaları daha da yoğunlaştırdıklarını ifade etti. AK Parti’nin halkın desteğini devamlı alan bir parti olduğunun da altını çizen Erdem cümlelerini şu şekilde aktardı: “Mübarek Ramazan ayını bitirdik. Bu ayda çalışmanın bir ayrı bereketi ve zorlukları vardı. Çok şükür elhamdülillah son hafta içerisine girdik ve mücadelemiz daha da fazlalaştı. Seçimlere dönük olan çalışmalar planlı ve programlı bir şekilde yürüyor. Bütün partiler kendi hamleleri ile seçmene ulaşmanın yollarını arıyor. AK Parti 16 yılı geçkin süredir iktidarda ve tarihlerini unuttuğumuz kadar seçimden zaferlerle çıkmıştır. Halkın desteğini de devamlı bir şekilde almış bir partiyiz. Seçim Koordinasyon Merkezimiz her gün bir bölgede ve merkezde çalışma hazırlıyor ve Milletvekili arkadaşlarımızda görevi yerine getiriyor. Akşamları da daha kalabalık toplumun bulunduğu mekânlara ziyaretleri gerçekleşiyor”  

“EĞİTİM NOKTASINDA Kİ KONULARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

Daha önceki üniversiteler ile birlikte Konya’nın 5 üniversiteye sahip olduğunu vurgulayan Erdem, eğitim noktasında ki konuları yakından takip ettiğini belirterek sözlerine şu şekilde devam etti: “AK Parti döneminde Konya’da eğitim, tarım ve turizm açısından önemli gelişmeler oldu. Yeni Üniversite ile birlikte Konya’da 5 üniversitemiz olmuş oldu. Daha önceden Milli Eğitim Bakanlığı Yardımcılık görevini sürdürürken Konya’nın eğitim noktasında ki konularını yakından takip ettim. Şuanda inşaatları devam etmekte olan 100’e yakın okul bulunuyor. Bunların hepsinin daha da üst seviyelere çıkarılması için elimizden geleni yapacağız. Seçmenlerimiz bizlere her konuda güvenebilirler”

HÜSEYİN MENEKŞE

Editör: TE Bilişim