Sıfır araç alanlarınen büyük sorunlarından biri aracının garanti kapsamı bozulamaması için yetkiliservislere gitmek zorunda olmasıdır. Bu durum ise araç sahiplerine bazen büyükbir mali yük getirebiliyor. Artık marka garantisi devam eden araç sahipleriotomobillerinin garantisi bozulmadan araçlarının bakım ve onarımınıyaptırabilecek. Son dönemde hizmet kalitesine getirdiği yeniliklerle otomobilkullanıcılarının tercih noktası olan Pilot Garage, sahip olduğu yetkili servis sertifikasıylaaraçların marka garantisini bozmadan müşterilerine hizmet veriyor.

Pilot Garage olarakyeni bir döneme girdiklerini ve servis hizmet kalitelerini her geçen günarttırdıklarını dile getiren Pilot Garage Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Emre.“Pilot Garage’ın servis hizmet kalitesi ivme kazanarak artmaya devam ediyor.Sahip olduğumuz yetkili servis sertifikamız ile müşterilerimiz gönül rahatlığıile araçlarını bize emanet edebiliyor. Özellikle sıfır araç sahiplerinin markagarantisinin bozulmasından dolayı yetkili servis dışında hizmet alamamasımüşterilerimize ciddi sorunlar yaşatıyordu. Fakat artık müşterilerimizin bumağduriyetini de ortadan kaldırıyoruz. Marka garantisi devam eden araçsahipleri garantileri bozulmadan servisimizde araçlarının tüm bakım veonarımını yaptırabiliyor. Üstelik randevusuz ve hızlı servis hizmeti ile tümservis ihtiyacını minimum sürede karşılamış oluyor. Böylece müşterilerimizinakılları arabalarında kalmıyor” dedi.

Pilot Garage olarakhizmet standartlarının sadece marka garantisi ile kalmadığını söyleyen CihanEmre, en kaliteli hizmeti sunmak için sürekli inovatif davranış içerisindeolduklarını söyleyerek tüm araç kullanıcılarının Pilot Garage ile ilgiligelişmeleri ve kampanyaları Facebook ve Twitter sayfalarından da takipedebileceğini dile getirdi.

HABER MERKEZİ


Editör: TE Bilişim