Düzenlenen programa  Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Mustafa Altunbilek, İŞKUR İl Müdürü Emrah Keleş, PERDER Konya Başkanı Habib Güngör, PERDER Konya önceki dönem Başkanları Ali Kaya , Ali Tabak ile çok sayıda davetli katıldı.

ÖNCÜLÜK YAPIYORUZ 

Programın açılış konuşmasını yapan PERDER Konya Başkanı Habib Güngör, “ Konya PERDER 23 üyesi ile 123 mağazası ile 5bin500 çalışanı ile Konya’da bir öncülük yapıyor. Konya iş istihdamı konusunda ciddi rol oynuyor. İstihdama verdikleri desteklerden dolayı tedarikçi firmalarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyoruz. İşsizliği önlüyoruz. PERDER olarak Konya’da aile ortamının oluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Yerel firmalar olarak her zaman vatanımızın,milletimizin ve müşterilerimizin yanındayız. Müşterilerimiz için elimizden gelen destekleri sağlıyoruz. Tedarikçi firmalarımızın hepsine Konyalı firmaların yanında olduğu için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘ÜLKE ADINA İSTİHDAM SAĞLIYORUZ’

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Mustafa Altunbilek de programda yaptığı  konuşmada, “Ülke adına istihdam sağlıyoruz. Bulunduğumuz illerde sosyal yaşamın en önemli parçasıyız. Sektörümüzde yaşanan büyük rekabete ve zorluklara rağmen 2018 yılında büyümeyi becerdik. Türkiye genelinde 14 PERDER bünyesinde 4 bine yakın mağaza, 72 bin yakın çalışan personelimiz ile  2 milyon 438 metrekare alanla kıymetli müşterilerimize kusursuz hizmet sağlıyoruz” dedi. Konuşmaların ardından program firmalara plaket takdimi ve konserler ile sona erdi. 

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim