Açıklanan sonuçlara göre PEMA Koleji, ilk 500’e 7 öğrenci, ilk bine 15, ilk 5 bine 32 ve ilk on bine 55 öğrenci yerleştirdi. Açıklanan sınav sonuçların ardından PEMA Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cahit Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Korkmaz, Sami Koç, Mehmet Şen, Özel PEMA Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Muhammet Yavuz Gürbüzer ve öğrenciler başarıyı kamuoyu ile paylaştı.

‘PEMA’DA BAŞARI BİR GELENEKTİR’

 Düzenlenen programda konuşan PEMA Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cahit Koç, “Allah’a şükür her yıl olduğu gibi bu yılda sizlerin karşısına çıkıyoruz. Öğrencisiyle, öğretmeniyle, velisiyle, eğitim camiasıyla kısacası tüm Türkiye artık şuna inandı; PEMA’da başarı bir gelenektir. Ancak başarılarla yetinmemek ve başarı çıtasını daha üst seviyelere taşımak, iz bırakmak, geleceğe dair büyük hizmetlere imza atmak ve hayatı öğretmek hepimizin öncelikli görevidir. Öğrencilerimizin ayrıcalıklı hizmet aldığını hissettiren bir eğitim kurumuyuz. Türkiye’nin geleceğine yönelik hizmetlerimizi eğitim bilimlerinin temel ilkelerine inanmış ve bunları beceri haline getirmiş öğretmenlerimizle ve tüm alt yapısı sağlanmış öğrenme ortamlarında gerçekleştirmeye çaba gösteriyoruz. PEMA Koleji olarak milli ve manevi değerlerine bağlı, vatan, millet, bayrak aşkıyla, Türkiye sevdasıyla yanıp tutuşan, milli ve milletler arası alanda kendini kabul ettirmiş, özgüveni yüksek, akademik alanda başarı sağlamış, sağlıklı düşünebilen, mutlu bir resim için çalışıyoruz. Birlikte nice başarılara ve hedeflere ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

‘PEMA AİLESİ OLARAK GÜZEL BİR BAŞARIYA ŞAHİT OLDUK’ 

Özel PEMA Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Muhammet Yavuz Gürbüzer ise yaptığı konuşmada, “Güzel bir başarıya PEMA ailesi olarak şahit olduk. Bizler yıl boyunca öğrenci arkadaşlarımızın gayretle çalıştıklarına şahit olduk. Tüm öğretmenlerimizin samimiyet ile öğrenci arkadaşlarımıza rehberlik ettiklerine şahit olduk. İlmin başı zordur. Sonu tatlıdır. Biz bugün bu güzel sonuçlar ile ağzımız tatlandı. Her biri birbirinden kıymetli gençlerimiz ile heyecanı yaşadık. Öğrencilerimizin yolları ve bahtları açık olsun. Sonuçlar velilerimize, öğrencilerimize ve tüm PEMA ailesine hayırlı uğurlu olsun” dedi.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA