AK Parti Selçuklu İlçe Yönetim ve Gençlik Kolları üyelerininde katıldığı ziyaretlerde Başkan Pekyatırmacı, esnafların istek ve önerilerini dinledi. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçenin farklı noktalarında esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Manifaturacılar ve tuhafiyeciler esnafıyla görüşen Başkan Pekyatırmacı, esnafımızın her zaman yanında olmaya gayret ediyor, onların bize ilettikleri sorunların çözümü için çalışıyoruz” dedi. Konya’nın her alanda gösterdiği başarının sırrının birlik ve beraberlik olduğunu kaydeden Başkan Pekyatırmacı, esnaflarla da her zaman bir araya gelerek bu birliği pekiştirmeye devam edeceklerini ifade etti” dedi. 

Selçuklu’da belediye ile vatandaş arasında engel bulunmadığının altını çizen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu yatırımlar ve hizmetlerle değerine değer katmaya devam ediyor. Bu başarıda ekip ruhu ve planlı işleyişin yanında hemşehrilerimizin güveni ve güçlü desteği var. Altyapı, temizlik ve yeşil alan gibi temel belediyecilik hizmetlerinin yanında ilçemizin farklı noktalarına birçok hizmet kazandırıyoruz. Mahalle konakları, spor salonları, sağlık tesisleri, sosyal ve kültürel etkinliklerle Selçuklu her yıl gelişimini artırarak devam ediyor” dedi. 

‘HASTANELERİMİZ HER BAKIMDAN GÜZEL İMKANLARA SAHİP’ 

Daha sonra program kapsamında Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine geçen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Hastane Başhekimi Erkan Ataş ve hastahane yönetimini ziyaret etti. Burada başhekimle birlikte hastanenin çeşitli servislerinde yataklı tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Servis sorumlusu doktorlardan hastaların sağlık durumu hakkında bilgiler de alan Başkan Pekyatırmacı, yeni bebeği dünyaya gelen ailelere ihtiyaç seti hediye etti. 

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim