AK Parti Konya’nın en genç milletvekili adaylarından olan Muhammed Zeren, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan erken seçim öncesi saha da aktif olarak çalışmalara devam ediyor. 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan erken seçimlerin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Zeren, mecliste gençleri en iyi şekilde temsil edebilmek için aday olduklarını açıkladı. Türk gençliğinin cesur olması gerektiğini de sözlerine ekleyen Zeren; “Bütün gençlere partimizde yer var. Gençlik olarak elimizi taşın altına koymamız gerekiyor. Hepsinden ziyade yaptığımız bütün faaliyetlerin temeline Allah rızasını koymamız lazım. Büyüklerin heyecanı ile bizim heyecanımızı harmanlayıp ortaya güzel bir iş çıkartmak için çalışmamız gerekiyor” dedi. 

“HEYECANIMIZLA BİRLİKTE SAHADAYIZ”

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, gençliğin vermiş olduğu heyecanla birlikte sahada olduklarını ifade ederek, ”AK Parti Konya’nın en genç milletvekili adayıyım. Bu adaylığımın tüm gençlere bir emsal teşkil etmesi gerekiyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gençliğe son derece önem veren bir lider. Bundan dolayı gençlerin bu alanda biraz daha cesur olması gerektiğini düşünüyorum. Zaten burada da bütün gençlere yer var. Sahada da insanlar bizleri genç olarak gördükleri zaman mutlu oluyorlar. Gençlere de; ‘Biz sizleri temsil ediyoruz’ dediğimizde çok olumlu yaklaşımlar oluyor. Heyecanımızla birlikte sahadayız, bundan sonra da sahada olmaya devam edeceğiz. Büyüklerin heyecanı ile bizim heyecanımızı harmanlayıp ortaya güzel bir iş çıkartmak için çalışıyoruz” diye konuştu. 

“GÜNÜMÜZ GENÇLİĞİ ÇOK ÇALIŞKAN”

Gençliğin artık interaktif olduğunu belirten Zeren, günümüz gençliğinin daha çok çalışkan olduğunu da vurgulayarak sözlerine şu şekilde devam etti: “Günümüz gençliği artık çok interaktif. Okumuyor, yazmıyor dediğimiz gençler aslında herkesten daha fazla okuyor ve daha fazla yazıyor. Sosyal mecralarda daha çok aktif olduklarını da görüyoruz. Gençlerde kitap okuma oranı düşük deniliyor ama ben buna inanmıyorum. Önceki dönemlerde 15-20 yılda bir uçak değişirken, günümüzde bu 10 yılın altına düşmüş. Yani bundan dolayı da gençliğin daha da çalışkan olduğunu görebiliyoruz”

“ELİMİZİ  TAŞIN ALTINA KOYMALIYIZ”

Gençlerin kendilerine mecliste muhatap olabileceği birini istediklerini söyleyen Zeren, bütün gençlere de çağrıda bulundu. “Elinizi taşın altına koyun’ diyen Zeren cümlelerini şu şekilde aktardı: “Sahalarda halk ile iç içe olmamızdan dolayı onların arz, talep ve sorunlarını dinliyoruz. Halkımızın beklentisi yüksek. Kendilerinin en iyi şekilde temsil edilmelerini istiyorlar. Bizler, Osmanlı devleti kurulmadan önce Abdülhamit Han döneminde dünyada ki rakiplerimiz ve muhatabımız Amerika bile değildi. Osmanlı’nın yıkılışı ile beraber bizlere rakiplerimizin Rumlar, Ermeniler olduğunu söylediler. Aslında biz bizden büyüğüz. 16 yıldır Cumhurbaşkanımızın açmış olduğu vizyon hızla devam ediyor. İşimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Savunma sanayinde olsun, ekonomide olsun bağımsızlık yolunda ilerliyoruz. Bu ilerleyişimizin devam etmesi gerekiyor. Tüm gençlere çağrımız; ellerini taşın altına koysunlar, kendilerini geliştirsinler ve girişimci olsunlar. Hepsinden ziyade yaptıkları bütün faaliyetlerin temeline Allah rızasını koysunlar” 

HÜSEYİN MENEKŞE

Editör: TE Bilişim