Pandomim Aileve Psikolojik Danışma Merkezi, yeni yerinde hizmete girdi. Feritpaşa Mahallesi NisastaşSokak’ta gerçekleştirilen açılış törenine Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Pandomim Aile ve Psikolojik Danışma Merkezi Psikolog Abdullah Duysak, Klinik Psikolog Bayram Duysak olmak üzere 6 psikolog ile Konyalılara yen hizmet ofisinde hizmet vermeye başladılar. Konuşmalarını gerçekleştiren Klinik Pisikolog Bayram Duysak, “Amacımız bize başvuran kişilerin sorunlarıyla başa çıkmasına ve gelecekte oluşabilecek sorunları önlemesine yardımcı olmaktır” dedi. Protokol konuşmalarının ardından yapılan dua ve kesilen kurdele ile Pandomim Aile ve Psikolojik danışma merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

“AMACIMIZ SORUNLARIN ÖNLENMESİNE YARDIMCI OLABİLMEK”

Gerçekleştirilen Pandomim Aile ve Psikolojik Danışma merkezinin yeni hizmet ofisinin açılışında konuşan Klinik Pisikolog Bayram Duysak, “Yenilikçi, Atılcı ve ilkeli yaklaşımımızla psikolojiye daha fazla ışık tutmak ve insanlara daha fazla yardım etmek amaçlı faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Pandomim ailesi her biri kendi alanında profesyonel eğitim almış deneyimli psikologlardan oluşmaktadır.Merkezimizde ergen ve yetişkin danışmanlığı, Ebeveyn ve Çocuk danışmanlığı, aile Danışmanlığı ve Cinsel danışmanlık hizmetleri vermekteyiz. Amacımız bize başvuran kişilerin sorunlarıyla başa çıkmasına ve gelecekte oluşabilecek sorunları önlemesine yardımcı olmaktır. Mutlu çocuk, Mutlu bireyler ve Mutlu aile için hayatınızın her döneminde ve alanında yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

“HEM KONYA’YA HEM DE SELÇUKLU’YA KATKILARI OLACAK”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ise Danışma Merkezi’nin hem Konya’ya hem de Selçukulu’ya katkılarının olacağını dile getirerek sözlerine şu şekilde devam etti: “ Bugün Pandomin Aile &Psiklolojik Danışma merkezinin açılışı gerçekleştiriyoruz. Burada inşallah çok güzel hizmetler üretilecek. Hem ailelerimiz, hem çocuklarımız sosyal,psikolojik gelişimleri için uzman bir ekip katkılarda bulunucaklar.Bu hizmete açtığımız Pandomim aile & psikolojik danışma merkezimiz hem Konya’mıza, hem Selçuklumuza katkılarda bulunacaktır. Hem kendi ekonomileri ,hem Konya ekonomisi , hemde ülke ekonomisi için hizmet üretecek ve katkıda bulunacaklardır. Hayırlı ve uğurlu olsun.”

HÜSEYİN MENEKŞE

Editör: TE Bilişim