Selçuklu Belediyesi Nikâh salonunda yapılan törende konuşan Selçuklu Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Süleyman Hilmi Harmankaya, “Bu yıl dördüncüsünü yaptığımız mezuniyet törenimizde gurur ve hüznü bir arada yaşıyoruz. Bu 4 yıllık süreçte bu özel çocuklarımıza verebileceğimiz her türlü katkıyı vermeye çalıştık. Umuyorum ki, bu çocuklarımızın bundan sonraki hayatlarında ayakta durabilmeleri için bir katkı sağlamış olalım. En büyük mutluluk bu olur" dedi.

Özel öğrencilerin sergilemiş oldukları özel yetenekler büyük alkış topladı. Danbas, müzik, gösterilerin yapıldığı mezuniyet töreninde duygusal anlar da yaşandı. Program öğrencilere temsili diplomalarının verilmesiyle sona erdi. 

Düzenlenen mezuniyet Programına Selçuklu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Canbaş, okul müdürleri, veliler ve birçok davetli katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Süleyman Hilmi Harmankaya, “Okulumuzdan dördüncüsünü yaptığımız mezuniyetin gurur ve hüznünü bir arada yaşıyoruz” dedi. Özel öğrencilerin sergilemiş oldukları özel yetenekleri büyük alkış topladı. Duygusal anların da yaşandığı program öğrencilere temsili diplomalarının verilmesiyle sona erdi.

HABER MERKEZİ