31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından açıklanan çevreci seçim kampanyası AK Parti tarafından uygulanıyor. AK Parti Konya İl Başkanlığı da vatandaşların partilerini ve adaylarına desteklemek isteyen vatandaşların araçlarının arkasına ücretsiz bir şekilde giydirme yaparak yardımcı oluyor. 

‘CUMHURBAŞKANIMIZA BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÖSTERELİM’

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin de çevreci bir kampanya yürüttüklerine dikkat çeken  AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım Medya Başkanı Ahmet Fatih Özboyacı, "31 Mart seçimlerinde önceki seçimlerde olduğu gibi meydanları caddeleri bayraklarla donatmıyoruz. Seçim otobüslerimizi son ses sokaklarda gezdirmiyoruz. Çevreye duyarlı bir seçim kampanyası yürütüyoruz. Bu kapsamda Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya ziyaretleri öncesinde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve herkese göstermek için araç arka cam kaplaması çalışmamız var. Miting günü güzel bir görüntü oluşturmayı amaçlıyoruz ve tüm vatandaşlarımızı saat 10.00 ile 16.00 arası İl Seçim Koordinasyon Merkezimize ücretsiz araç arka cam kaplatmaya davet ediyoruz" diye konuştu. 

VATANDAŞLAR DESTEK VERMEK İÇİN ARAÇLARINI KAPLATIYORLAR 

Aracına ücretsiz arka cam giydirme gerçekleştiren Mehmet Kolçu da AK Partiye her zaman olduğu gibi 31 Martta da destek vereceklerini ifade ederek, “31 Mart Seçimlerinde AK Partimize destek vermek amacıyla aracımızın arka camına giydirme yaptık. AK Parti kurulduğu ilk günden beridir destekliyoruz. 31 Mart seçimleri her seçim gibi önemli inşallah bizler vatandaşlık görevimiz olan oy kullanıp AK Partimizi destekleyeceğiz” ifadelerini kullandı. Hüdaverdi Temiz isimli vatandaşta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partiye kuruldukları ilk günden bu yana destek verdiğini ifade ederek, “Partimizin ilk kurulduğu günden beridir destekliyoruz. Destek vermek amacıyla aracımızı kaplattık. İnşallah bu seçimlerde de partimiz yüksek bir oy oranıyla seçimlerden zaferle ayrılır. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de AK Partiye oy vererek destekleyeceğim. 31 Mart seçimleri ülkemize ve şehrimize hayırlara vesile olsun. Konya her zaman AK Parti’nin yanındadır. İnşallah 31 Mart seçimlerinde Konya yine AK Partiye güçlü destek verecek. Zafer Yine AK Partimizin olacak” şeklinde konuştu. 

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim