AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Esnaf ve mahalle ziyaretlerinde vatandaşları dinleyen Kavuş, “Göreve geldiğimizde, ilk yapacağımız işlerden biri; mahallelerimizde anket çalışmaları yaparak, hemşerilerimizin öncelikli taleplerini belirlemek olacak. Alınan bu talepleri zaman kaybetmeden çözüme kavuşturarak işe başlamak istiyoruz. Sonrasında ise Meram’ın kronikleşmiş sorunlarının çözümü için çalışmalarımız olacak” dedi. Kavuş amaçlarının Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile simgeleşen ‘AK Parti Belediyeciliği’ anlayışını, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile birleştirerek Meram’a Meramlılara hizmet etmek olduğunu söyledi. Kavuş, ‘Ortak Akıl Ortak Karar’ ilkesiyle Meram’ı Meramlılar ile hep birlikte yönetmek istediklerini belirtti.

AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, seçim çalışmaları kapsamındamahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti Meram İlçe Teşkilat mensuplarıyla birlikte 40’a yakın mahalleye ziyaret gerçekleştiren Kavuş, amaçlarının Meramlıların gönüllerine girmek olduğunu ifade etti. Ziyaretlerde Meramlı hemşerilerinin kendilerine gösterdiği ilgiden memnun olduklarını ifade eden Kavuş, Meram’ı bugünden yarını imar etmenin sorumluluğu ile göze ve gönüllere hitap edecek bir kimliğe kavuşturmak istediklerini söyledi.

‘Ortak Akıl Ortak Karar’ ilkesiyle Meram’ı Meramlılar ile hep birlikte yönetmek istediklerini belirten Mustafa Kavuş, “Biz bu yola çıkarken, milletimizin, hemşerilerimizin dualarıyla çıktık. Ziyaretlerimizde hemşehrilerimizinvermiş olduğu destek ile yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Bu destek gücümüze güç, çalışmalarımıza sinerji katıyor. Bu yola çıkarken evinizde bir ağabey, ailenizde bir akraba, mahallenizde bir komşu, en özeli de içinizden biri olabilmek için önce kendime sonra tüm Meramlı kardeşlerime söz verdim. İnşallah azim, gayret, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, kazananın Meramımız olmasını istiyorum” dedi.

Amaçlarının Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile simgeleşen ‘AK Parti Belediyeciliği’ anlayışını, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile birleştirerek Meram’a Meramlılara hizmet etmek olduğunu ifade eden Mustafa Kavuş, “Hayal ürünü olmayan gerçek projelerle vatandaşın karşısına çıkmak istiyoruz. Göreve geldiğimizde, ilk yapacağımız işlerden biri; tüm mahallelerimizde o bölgede yaşayaninsanlarımızla anket çalışmaları yaparak hemşerilerimizin öncelikli taleplerini belirlemek olacak. Bu talepleri öncelik sırasına göre zaman kaybetmeden yapılabilecek olanları biran önce yerine getirerek çözüme kavuşturmak istiyoruz. Sonrasında ise Meram’ın kronikleşmiş sorunlarının çözümü için çalışmalarımız olacak” diye konuştu.

Kavuş, “Teşkilat üyelerimiz ana kademe, kadın ve gençlik kolları, mahalle temsilcilerimiz ile el ele, omuz omuza, mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak gece gündüz demeden 31 Mart akşamına kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Meramlı hemşerilerimizin gönüllerini fethetmeye kararlıyız” dedi.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim