Büyük kadrosuyla Dedeman Konya’nın, sağlık durumu müsait ve kan verme koşullarına uyan bütün bireyleri, kan vermek için sıraya girdi. Dedeman Konya İnsan Kaynakları Müdürü Ahmet Uyaroğlu, katılımın yüksek olması amacıyla, kan alma tarihinden bir hafta önce bütün personele kan verme koşullarıyla ilgili bilgilendirme yaptıklarını belirtti. Uyaroğlu, pek çok sağlık sorunları yaşayan vatandaşımıza umut ışığı olan kan bağışının, aynı zamanda milli birlik ve beraberlik duygusunu da güçlendirdiğini, kan verme kültürünün ülkemizde daha da güçlenmesi gerektiğine dikkat çekti.
Kızılay Kan Merkezi yetkililerinin, kendilerinden gelen kan verme isteğine, son derece sıcak yaklaştıklarını belirten Uyaroğlu, sağlık ekibinin otel içerisine gerekli malzemelerle gelip, iş akışını aksatmadan sistemli bir şekilde bağış işlemini gerçekleştirdiklerini ve bu yaklaşım karşısında devlet kurumlarının yanında özel sektöründe daha fazla duyarlı olması gerektiğini belirtti.
Yılda iki defa kan vermeyi hedefleyen Dedeman Konya, yılın çeşitli zamanlarında yardıma muhtaç ailelere, okullara ve çeşitli yardım kuruluşlarına bütün personelin de katılımıyla yardımlar gerçekleştiriyor. Kendi ifadeleri ile, bu memleketin bir değeri olarak büyük bir aile olmanın gereklerini yerine getirmeye çalışıyor.
HABER MERKEZİ 
Editör: TE Bilişim