Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile birlikte, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla geçtiğimiz ay geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Bostandere İlkokulu Müdür Vekili Hatice Nur Özen'in mezarını ziyaret etti. 
Seydişehir Konya Karayolu Bostandere Kavşağı'nda meydana gelen kazada hayatını kaybeden Bostandere İlkokulu Müdür Vekili Hatice Nur Özen'in Bostandere'de bulunan mezarını ziyaret eden Seydişehir Belediyesi Gençlik Meclisi, burada dua edip mezarına karanfil bıraktı. Yaşanan kazadan büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Gençlik Meclisimiz ile birlikte, elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmen kızımız Hatice Nur Özen'i unutmayarak mezarında ziyaret edip dua ettik. Ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ile anıyoruz. Yakınlarına sabır diliyoruz" dedi.
Başkan Tutal ve Gençlik Meclisi daha sonra aynı mezarlıkta defnedilen Şehit Yüzbaşı Fatih Yaşar'ın da mezarını ziyaret ederek dua etti. Ziyarette hayatını kaybeden merhume Hatice Nur Özen'in yakınları da bulundu.

Editör: TE Bilişim