Yalçın Eğitim Kurumları merkez binasında gerçekleştirilen Birlik, beraberlik ve Kaynaşma gecesine Merkez ve Zindankale Şubesinde görev yapan yönetici ve tüm öğretmenler katıldı.

Birlik beraberliğimizin daim olmasını, yarınımızın bugünümüzden daha huzurlu geçmesini temenni ediyorum’ diyen Yalçın Eğitim Kurumları Yönetim kurulu Başkanı ve Yalçın Özel Eğitim Kursları kurucusu Mehmet Yalçın, amaçlarının öğrencileri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak olduğunu söyledi

Güçlü bir kadro ile çalışmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçın, “İdari kadromuzdan öğretmenimize, hizmetli kadromuzdan güvenlik görevlimize kadar özenle seçilen ve çocuklarımızın menfaatlerini her şeyin üstünde tutan güçlü bir kadro ile çalışmaktan gurur duyduğumu belirtmek isterim. Sizlerin huzurunda özveri ile çalışan, Yalçın Eğitim Kurumlarının adını eğitim camiasına altın harflerle yazdıran mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yalçın, sözlerine geleceğin teminatı olan çocukların ve gençlerin çağın gereklerine uygun biçimde eğitimlerini tamamlamaları ve geleceğe eksiksiz hazırlanabilmeleri için Yalçın Eğitim Kurumları olarak tüm imkânlarını seferber ettiğini söyledi. Yalçın Eğitim Kurumları yönetimi tarafından organize edilen gecede birlik ve beraberlik mesajlarının verildi.  ”Birlik, beraberlik ve kaynaşma” gecesinde protokol konuşmalarının ardından öğretmen ve yöneticiler gönüllerince eğlenme fırsatı bulurken, öğretmenler tarafından yapılan çiğköfteler katılımcılara ikram edildi.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim