AK Parti Konya eski İl Başkan Yardımcısı Nurettin Akmeşe, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Merhum Akmeşe’nin cenazesi dün öğlen namazına müteakip Mürşit Pınar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye Vali Yakup Canbolat, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili  Ahmet Sorgun, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekilleri Abdullah Ağralı, Halil Etyemez, Mustafa Baloğlu,  Ömer Ünal,  Hüsniye Erdoğan, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe belediye başkanları, partililer ile Nurettin Akmeşe’nin sevenleri katıldı. 60 yaşında vefat eden merhum Nurettin Akmeşe 3 kız 2 erkek babası olmak üzere 5 çocuk babasıydı. 

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, taziye mesajında, "Önceki Dönem İl Başkan Yardımcımız Nurettin Akmeşe Bey'in vefâtını teessürle öğrendim. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi. 

AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cengiz Kürkçü, merhum Nurettin Akmeşe’nin iyi bir insan olduğunu belirterek, “Nurettin abi ne kadar da sert gibi görünse de kalbi çok yumuşaktı. İnsanları kırmayı pek kırmayı sevmezdi. Yeri geldiği zamanda görevlerini yapmayanlara karşı sert bir tavır alırdı. Buda yaptığı işi sevdiği gösteriyordu. İyi bir insandı. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.  AK Parti eski İl Yönetimi'nde birlikte çalıştıklarını belirten Polat Şimşek ise merhum Nurettin Akmeşe ile ilgili düşüncelerini şu şekilde anlattı: "Çok disiplinli işine saygı gösteren bir insandı. Disiplinin yanında çok iyi bir insandı. Kimsenin kötü diyemeyeceği iyi bir insandı. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Ailesine,  sevenlerinin ve camiamızın başı sağ olsun” dedi. Yenigün Gazetesi olarak merhum Nurettin Akmeşe’ye Allah'tan rahmet sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim