Niğmer Tarım Makineleri İmalat ve Yedek Parçaları firması Genel Müdürü Mustafa Çokaslan, Konya Tarım Fuarına katılmaktan memnun olduklarını belirterek, “ Niğde’de 2,5 yıldır tarım makineleri üretimini gerçekleştiriyoruz. Fabrikamız tarım makineleri sektöründe, uzman kadrosu ile halkımıza hizmet etmeye devam etmekte olup, kısa süre içerisinde sektörde marka bilinirliği olan bir firma haline gelmiştir. Römork üretimiyle tarım makineleri sektöründe üretimine başlayan firmamız, bugün Fasulye, Nohut ve Mercimek Hasat makineleri yanında Patates Sökme Makinesi, Çizel, Patates Yükleme Vinci (Big Bag), Kepçe, Tesviye Küreği gibi ürünlerin üretimi gerçekleştirmektedir. Özellikle iddialı olduğumuz Fasulye Sökme makinesinde ciddi bir fark atacağız. Konya’daki pazarımız iyi durumda olup,  Çumra bölgesinde çalışıyoruz. Tarım fuarına katılmaktaki hedefimiz de, dünya ve Türkiye pazarında tanınan ve tercih edilen bir marka haline gelmektir” dedi.

FUAR, BU SENE DAHA İYİ DURUMDADIR 

Mustafa Çokaslan bu seneki fuarın daha iyi olduğunu ifade ederek, “Geçen seneye göre bu seneki fuar daha iyi durumdadır. Fuara katılanların ilgisini yoğun olup, ciddi anlamda bağlantılar kurduk. Konya tarım ve tarımsal sanayi de iyi yerde olduğundan pazar noktasında da önemli bir yeri vardır. Tarım makineleri sektöründe de dünya pazarına hizmet veriyor. Bundan dolayı da bu fuara ilgi giderek artıyor. Konya ve bölgesindeki illerde pazar payımızı artırmak için çalışmalar yapıyoruz. Fuarın katılmaktan memnunuz. İç pazarın yanında ihracat noktasında da 40 ülke ile iletişim sağladık. Ürünlerimize talebin artması bizleri sevindirdi. Bundan sonra ihracata ağırlık vereceğiz. Konya’da bayilik vermeyi de düşünüyoruz.”

MEKPAN METAL PANEL’İN NİĞDE BAYİSİYİZ

Diğer firmaları olan Niğde Saç firmasıyla da Mekpan Metal Panel’in Niğde bayiliğini yaptıklarını da dile getiren Mustafa Çokaslan, “Standımızı Mekpan Metal Panel Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı’nın ziyaret etmesi bizleri mutlu etti. Kendisine bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Mekpan Panelin ürünlerinden çok memnunuz. Özellikle Mekpan Panel, yapı sektöründe çatı ve cephe paneli uygulamalarında klasik çözümler dışında, yeni ve modern çözümler sunuyor. Bunun yanında müşterilerimizin isteği doğrultusunda ürünler üretiyor. En önemlisi de kaliteden taviz vermemesi ve taahhüt edilen ve istenilen ürünleri sunmasıyla da Niğde ciddi bir pazarımı var. Üç yıldır Niğde de Mekpan Metal Panel’in bayiliğini yürütüyoruz” şeklinde konuştu.   

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim