Türkiye’nin en büyük tarım makineleri üreticilerinden Şakalak Tarım Makineleri A.Ş.’nin üretim tesislerine ziyaretler aralıksız sürüyor. Türkiye ve dünyanın birçok bölgesinde bayisi bulunan Şakalak, bu bölgelerden onlarca ziyaretçiyi ağırlıyor. 

Son olarak Nevşehir Hacı Bektaş Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve Hatay Kırkhan Bayisi Akbaş Ticaret Cafer Akbaş, Şakalak A.Ş.’yi ziyaret etti. 

Şakalak Tarım Makineleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mustafa Genç ile Satış ve Pazarlama Müdürü Ayhan Şahingöklü tarafından ağırlanan heyet, üretim tesislerini gezerek son teknoloji makinelerin yapım sürecini yerinde gördü. 

Ziyaretler ile alakalı değerlendirmelerde bulunan Şakalak Tarım Makineleri A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Genç, 2017 içerisinde yurt içi ve yurt dışından onlarca misafiri ağırladıklarını dile getirdi. 

Genç, “2017 yılında yurt içi ve yurt dışından bayilerimizi, ziraat odalarını, resmi heyetleri fabrikamızda ağırladık. Teknolojik yatırımlarda sektörde örnek gösterilecek bir yere geldik. Ürünlerimiz dünyada ve Türkiye’de en fazla tercih edilen ekipmanlar arasında yer alıyor. Kalitemiz insanları buraya getiriyor. Biz de en iyi şekilde misafir etmeye çalışıyoruz. Bu noktaya gelişimizde bayilerimizin katkısı büyük. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Son olarak Nevşehir Hacı Bektaş Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve Hatay Kırkhan Bayisi Akbaş Ticaret Cafer Akbaş’ı ağırladık. Onları da buradan memnun göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Ziyaretçiler de, kendilere gösterdikleri ev sahipliğinden dolayı Şakalak A.Ş. ailesine teşekkür etti.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim