Polonya University of Applied Sciences (Uygulamalı Bilimler Üniversitesi) Rektörü Ord. Prof. Dr. Mirosław Pawlak ve beraberindeki heyet Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker'i makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında iki üniversite arasında Erasmus anlaşması imzalandı. Anlaşma ilk etapta İngilizce bölümünü kapsayacak, ilerleyen dönemlerde ise Erasmus kapsamına giren bölüm sayısı artırılacak. 

İki üniversite arasındaki işbirliğinin geliştirilmesinin de kararlaştırıldığı ziyarette NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker; University of Applied Sciences ile gerçekleştirecekleri faaliyetlerin eğitim-öğretim adına önemli olduğunu ifade etti ve imzalanan anlaşmadan dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Ord. Prof. Dr. Mirosław Pawlak da kendilerine gösterilen Türk misafirperverliğinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. 

NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder Kutlu, NEÜ Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Murat Çemrek, Doç. Dr. Zekeriya Mızırak, Yrd. Doç. Dr. Fahrettin Şanal ve Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cem Can'ın da hazır bulunduğu ziyaret sonunda Rektör Şeker, Pawlak'a günün hatırasına hediye takdim etti.

İHA

Editör: TE Bilişim