Nesibe Aydın Konya Okullarını bünyesinde yer alan Ortaokulunda öğrenci velilerine yönelik veli bilgilendirme semineri gerçekleştirildi. Seminere öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi.

Nesibe Aydın Okulları Ortaokullar Koordinatörü Kadir Bayşu, rehber öğretmenleri Sema Çalışkan ve Özden Aksungur tarafından verilen seminerde yeni dönemde yapılacak olan akademik çalışmalar hakkında bilgi verildi. Öğrenci velileri, seminer sonunda merak ettikleri soruların yanıtlarını akademik kadrodan alma imkanı buldular.

Nesibe Aydın Konya Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Can Ünal, “Okul olarak 2019-2020 Eğitim –Öğretim yılına hem yöneticiler, hem de öğretmenlerimizin en iyi şekilde hazırlandık. Okulda son olarak öğrenci velilerimize yönelik” Veli bilgilendirme” semineri gerçekleştirdik. Seminerimize öğrenci velilerimizin yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu etmiştir. Seminerin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere ve katılımcı velilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca 2019-2020 eğitim-öğretim yılı tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Başarılı bir eğitim yılı diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim