Son olarak, çok konuşulan Didi'nin reklam filminde oğlu Mevlüt ile birlikte kamera karşısına geçen Konyalı Naciye Teyze'nin hayali gerçek oldu.

Sevilen reklam yıldızı Naciye Teyze'nin oğlu Mevlüt'ü evlendirme isteği ve anne-oğulun bu konudaki sempatik diyaloğu "Var Mısın Yok Musun" yarışmasından beri seyircilerin hafızalarına kazınmıştı. Naciye Teyze sonunda muradına erdi ve oğlunun mürvetini gördü.

33 yaşındaki Mevlüt Acaroğlu, bugün yapılan nikâh töreniyle Sümeyye Eryiğit ile dünya evine girdi. Nikâh şahitlerinin arasında ünlü oyuncu Furkan Palalı da vardı. Doğal ve sempatik tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Naciye Teyze de renkli geçen nikâh töreninde duygu dolu anlar yaşadı.

REKLAMLAR UĞURLU GELDİ

Didi'nin henüz yayınlanmayan yeni reklam filminde de; Naciye Teyze oğlu Mevlüt'ü aniden dürterek, "Seni bir evlendirsem de bir rahat etsem" diyor. Mevlüt de, "Anne, başına güneş geçti herhalde, evlendim ya" yanıtını veriyor. Naciye Teyze ise, "Ben bir soğuk çay içeyim" diyerek elindeki Didi'den içiyor.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim