Muhtarların yerel yönetimler için büyük öneme sahip olduğunun vurgulandığı toplantıda, Başkan Hançerli ''Hizmet bir ekip işidir ve yerel yönetimlerin bir parçası olan muhtarlarımız, ilçemizin her noktasına yapılan hizmetlerde belediyelerin uzanan elidir. 316 bin nüfusa sahip büyük bir ilçeye birlikte hizmet ediyoruz. Biz her ay grup toplantılarında muhtarlarımızın istek ve temennilerini dinliyor ve çözüm noktasında en kısa sürede gereğini yapıyoruz. Muhtarlarımız belli bir zamana bağlı kalmadan mahallelerinde özveriyle hizmet ediyorlar'' dedi. Başkan Hançerli, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarları Derneğinin yeni yönetim kurulunu ve Başkan Ahmet Küçük'ü tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi. 

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ''Gönüllülük esasına dayanan bir meslek olarak yapılan muhtarlık özveri gerektiren bir iştir; ama severek yapıldığında ise bir nimettir. Muhtarlarımız, belediyemiz ve teşkilatımızla işbirliği içinde uzun süredir birlik ve beraberlik  içinde hizmet ediyoruz. Muhtarlarımız bizim gözümüz, kulağımız. Karataylı muhtarlarımıza  teşekkür ediyorum, İnşallah bugün yapılan seçimler Karatay'ımıza hayırlı olur'' dedi.

Konya Karatay ve Tüm İlçeler Başkanı Ahmet Küçük, birlik ve beraberlik içersinde Karatay'a hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, Başkan Mehmet Hançerli'ye ve Mehmet Genç'e katılımlarından dolayı  teşekkür etti. 

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim