Konya Motosiklet ve Bisiklet Tamircileri Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Esnaf Sarayı Konferans Salonu’nda gerçekleşen Genel Kurula Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Konya Fırıncılar Odası Başkanı Vedat Honça, Konya Kasaplar Odası Başkanı Davut Balbaloğlu, Konya Bakkallar, Bayiler ve Kuruyemişçiler Odası Başkanı Başkanı Süleyman Yılmaz, Konya Kahveciler Odası Başkanı Cemal Çınardalı,Konya Televizyon ve Radyo Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Erölmez, Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Muharrem Karabacak, Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok, Konya Terziler Ve Konfeksiyoncular Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aziz Güleç ve oda üyeleri katıldı. Genel Kurul'da mevcut Başkan Ahmet Çal seçimi kaybetti, odanın yeni başkanı Ömer Bardakcı oldu. Ahmet Çal 58, Ömer Bardakcı 91 oy aldı. 

ODAMIZ İÇİN EN GÜZEL HİZMETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Genel kurulda konuşan Konya Motosiklet ve Bisiklet Tamircileri Odası eski Başkanı Ahmet Çal, “Sizlerin oylarıyla bu göreve geldik, sizler için en güzel hizmetleri yaptığıma inanıyorum, Allah’ın izniyle yapmaya da devam edeceğiz inşallah. Sizleri temsilen Konya’mızdaki resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarında gerçekleştirilen toplantı ve kararlara odamız adına şahsım katıldım. Bu kururlara beni görevlendiren başta Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Ali Osman Karamercan’a teşekkür ediyorum. Değerli meslektaşlarım omur sizlerin, gurur benim,onur benim gurur sizlerin. Genel kurulurumuzun hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan temenni eder, hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

KAÇAK ESNAFLARIMIZ İLE MÜCADELE EDECEĞİM 

Odanın yeni başkanı Ömer Bardakcı ise, “Kaçak esnaflarımız ile mücadele edeceğim. Fiyat listelerini günümüz koşullarına göre yeniden düzenleyerek oda üyelerimize yardımcı olacağız.  Üyelerimiz hepsini KOSGEB’e kayıt yaparak kullanılan kredilerden faydalanmasını sağlayacağım.  Büyükşehir Belediyesi ve merkez İlçe Belediye başkanları ile görüşerek bisiklet ve motosiklet Pazar yerleri yapmaları için gerekli işlemleri yapacağım. Üyelerimiz buralarda alım ve satımları rahatlıkla yapacaklar. Bir sigorta şirketi ile görüşerek işyerlerimize toplu olarak sigorta işlemleri gerçekleştireceğiz. Bisiklet şehri Konya’da her yıl bisiklet festivali gerçekleştireceğiz” dedi.  

Ömer Bardakçı, Başkanlığında odanın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Asil Üyeler: Süleyman Şuvak, Adem Yeğen, Osman Koç, Mustafa Aka, Yalçın Kaya, Murat Bucaklı. Yedek Üyeler: Aziz Adıgüzel, Ali Gökmen, Hasan Hüseyin Ayhan, Hasan Hüseyin Işık, Mehmet Çil, Mehmet Koçak, Vehbi Takkacıgil. Denetim Kurulu Asil Üyeler: Mehmet Sever, Ramazan Sarıçiçek, Mustafa Karahan. Yedek Üyeler: Yusuf Kartal, Emre Ay, Hidayet Süle. 

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim