Konya Büyükşehir Belediyesi, Milli Mücadele ruhuna ömrünü adayan Milli Şairimiz merhum Mehmet Akif Ersoy’u vefatının 82. yılında panel, sergi ve tiyatro oyunu ile anacak.

PANELDE AKİF ANLATILACAK 

Anma programı kapsamında 25 Aralık Salı günü saat 10.30’da Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezinde bir resim sergisi gerçekleştirilecek. Ayrıca Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Hakkı Akın ile Eğitimci-Yazar Fahrettin Gün’ün konuşmacı olarak katılacağı bir panel düzenlenecek. Panelde konuşmacılar Mehmet Akif’in hayatı ve sürgün yılları, nesilleri aşan düşünce yapısı ve ülkemize yaptığı katkılar hakkındaki bilgi ve birikimlerini katılımcılarla paylaşacaklar. 

“ASIM BİR VAROLUŞ HİKÂYESİ” OYUNUNUN ÖZEL GÖSTERİMİ YAPILACAK 

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahnelediği ve büyük ilgi gören “Asım Bir Varoluş Hikâyesi” oyunu da anma etkinlikleri kapsamında özel gösterimle sanatseverlerin beğenisine sunulacak. 27 Aralık Perşembe günü Selçuklu Kongre Merkezi’ndeki oyun için ücretsiz rezervasyon www.sehirtiyatrosu.konyakultur.com adresinden yapılabilecek.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim