İlçe seçim bürosunda yapılan toplantıda, Sorgun ve Özdemir Bozkır'a 1 Kasım Seçimlerinde gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür etti. 

AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Bozkır'da MHP'nin ilk iki adayının Bozkırlı olmasına rağmen, yüzde 75'lik oy oranıyla iyi bir başarı elde ettiklerini söyledi. 

Bozkır'ı yakından takip ettiklerini ve 1 kasımda Bozkır'ın vermiş olduğu destekten memnun olduklarını dile getirin AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, "Bozkır'ı uzun zamandır biliyorum tanıyorum. Bu bölgenin insanlarını, coğrafi yapısını, suyunu, havasını çok iyi biliyorum. Hadimli olmama rağmen beni Bozkırlı zannetmeleri bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Bizlere 1 kasımda desteklerini daha güçlü bir şekilde verdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hükümetimizi kurduğumuz andan itibaren bu bölgenin çocuğu olarak hizmetlerimizi çok daha güçlü, çok daha fazla yapmamız için elimizden geleni yapacağız."şeklinde konuştu. 

Hacı Ahmet Özdemir, Bozkır'da her 4 kişiden üçünün AK Partiye oy vermesi, bizleri desteklemesi bizlere gelecek adına çok daha güç veriyor. Bizlere vermiş oldukları destek bölgenin kaderinin AK Parti iktidarıyla değişeceğini bizim kadar bu bölgenin insanları da güvenmiş demektir. Bozkır'ın desteğini almak bizler için çok önemliydi. Çünkü Bozkır'ın sadece İstanbul'da 90 bin civarında Bozkırlı hemşerimiz yaşamakta. 1 kasımda bizlerden desteklerini esirgemeyen, seçim çalışmalarında aralıksız çalışan başta İlçe Başkanım Memduh Çelmeli ve Belediye Başkanım İbrahim Gün olmak üzere tüm Bozkırlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum"dedi.

Hükümet kurulduktan sonra hizmetlerin çok daha hızlı bir şekilde devam edeceğinin ve Bozkır'ın alması gerekenden daha fazla hizmet alacağının altını çizen Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, seçim sonuçlarının bizler üzerine çok büyük sorumluluklar yüklediğini ve bu sorumlulukları yerine getirmek için çok daha kaliteli ve iyi hizmetler yapacaklarını belirtti. 

Başkan Gün sözlerine şu şekilde devam etti, "1 kasım seçimlerinde halkımızın bizlere vermiş olduğu destekle büyük bir başarı elde ettik. Bu başarıyı elde etmemizdeki en önemli faktör, ilçemizin ve ülkemizin daha iyi yerlere gelmesi içindir. Seçim sonuçları bizlere "sizlerden daha çok hizmet daha çok kaliteli hizmet bekliyoruz" mesajı vermiştir. Başta ülkemizin geleceği için, daha yaşanılabilir bir Türkiye için, güçlü ve büyük Türkiye için, ilçemiz için, bu bölgenin insanlarının daha refah seviyede yaşamaları için elimizden ne gerekiyorsa Milletvekillerimizle daha azimli çalışacağız" diye konuştu. 

Yapılan toplantıya Ak Parti Bozkır Gençlik Kolları Başkanı Durmuş Ali Yalçın, Kadın Kolları Başkanı Fatma Soylu Taşdelen ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, çok sayıda partililer ve ilçe sakinleri de katıldı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim