Albeyhüyüğü ve İçeriçumra Mahallesinde gerçekleştirilen istişare toplantısına Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz ve Ak Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar’ın yanı sıra Konya Kop Başkanı İhsan Bostancı, DSİ Bölge Müdürü Birol Çınar ve Konya Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Seyfettin Baydar’da katıldı. 

Moderatörlüğünü  Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu’nun yaptığı istişare toplantısı Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz’un selamlama konuşmasıyla başladı.  Belediye Başkanı Oğuz’un selamlama konuşmasının ardından mahalle halkından tek tek soruları ve sorunları dinlendi ve yetkililer tarafından notlar alındı. Program Mahalle halkının soruları tamamlandıktan sonra yetkililer tarafından cevaplama etabına geçildi. 

Cevaplama adına ilk sözü yine Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz aldı. Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz konuşmasında; Belediye hizmetleri konusunda herhangi bir soru gelmediğine dikkat çekti ve ilçeye yapılan yatırımlar ve hizmetler noktasında mahalle halkına bilgi verdi. Ayrıca Türkiye genelinde yapılan hizmetlerin tamamlanma konusunda Konya’nın en iyi iller arasında Çumra’nın ise en iyi ilçeler arasında olduğunu ifade etti. 

Program ilgili Müdürlüklere gelen soruların cevaplanması ve çözüm bulması konusunda yapılan girişimlerle devam etti. 

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ise konuşmasında; bayram öncesinde sizleri ziyaret ettiğimizde bizlerden bir talebiniz vardı bizlerde size söz verdiğimiz gibi sorularınız muhatabı olan kurum müdürlerini sizlerin ayağına kadar getirerek sorunlarınızın çözüme kavuşması konusunda girişimde bulunduk. Sizler şimdi tüm sorularınızı ilgili kurumlara iletiyorsunuz ilgili kurumlar da bu sorunların çözümü için gerekli çalışmayı yapacaklar dedi. Ayrıca Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ülke gündemin değerlendiren açıklamalarda bulundu. Sosyal medya üzerinden yapılan bazı yalan yanlış bilgilerle fitne çıkartılmaya çalışıldığını dile getirerek bunların hesabı tek tek sorulacak dedi. 

Son olarak vatandaşlar ise bu güzel organizasyonu yaptıkları için Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim