Enderun Eğitim Vakfı Konya Şube Başkanı Osman Bağcı 64 yaşında  vefat etti.

Edinilen bilgilere göre Enderun Eğitim Vakfı Konya Şube Başkanı Osman Bağcı, umrede rahatsızlanmıştı ve hastaneye kaldırılarak anjiyo olmuştu.

Merhum Osman Bağcı için dün öğlen namazına müteakip gıyabı cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak, Memur Sen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer,  STK başkanları, vakıf yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Merhum Osman Bağcı’nın gıyabı cenaze namazını İl Müftüsü Prof. Dr Ali Akpınar kıldırdı. Merhum Bağcı  3 erkek 2 kız babası olmak üzere 5 çocuk babasıydı. 

VAKIF İNSANIYDI

Memur Sen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, merhum Osman Bağcı ile ilgili şu düşüncelerini paylaştı: “Osman hocama Allah’tan rahmet diliyorum. Çok sevdiğimiz ve İslam uğruna ömrünü vakfetmiş bir insandı. Hizmetlerinden çok memnunduk. Gayretle çalışıyordu. Ömrünü vakfetmiş öğrenciler yetiştirmiş, cemiyete insanlar yetirmişmiş bir insandı. Memleketini seven insanını seven, değerleri ile barışık. Değerlerini insanlarla paylaşan bir değerimizdi. Güzel topraklarda peygamberimize komşu olarak oralarda kaldı.  Osman Bağcı hocamız mekanı cennet olsun. Rabbim yakınlarına ve sevenlerine sabırlar versin” ifadelerini kullandı.

Yenigün Gazetesi olarak Merhum Osman Bağcı’ya Allah’tan rahmet, Enderun vakfı yöneticilerine ve Bağcı ailesine ise baş sağlığı ve sabırlar dileriz. 

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim