İthal duvar kâğıtlarını yaşam alanlarını yenilemek isteyenlerle buluşturan Mika Concept, Yeni Larende Caddesi Sahibata Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı. Açılış konuşmasının ardından dua edilerek kurban kesildi. Ali Koç ve Mevlüt Elmalı ortaklığında açılan Mika Concept açılışına pek çok davetli katılırken, çevreden geçen vatandaşların da ilgisi oldukça yoğundu.

'TECRÜBEMİZLE HİZMETE HAZIRIZ'

Mika Concept ortaklarından Ali Koç tecrübe konusuna vurgu yaparken, "Biz 8 yıllık deneyim ve tecrübemizle değerli vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Profesyonel hizmeti ancak profesyonel olan bir ekiple karşılayabilirsiniz. Yeni yerimizde siz değerli vatandaşlarımıza hizmet etmek ve kaliteyi evinize taşımak için sabırsızlanıyoruz" diye konuştu. Edilen duanın ardından kurdele kesilerek resmi açılış yapılmış oldu. Pek çok davetlinin bulunduğu açılışta kurban kesilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. 

'EMEK İSTEYEN BİR İŞ'

Kaliteli, sağlam ve sağlıklı ürünlerin emek istediğini belirten Koç, "Kullanmadığım ve ya güvenmediğim bir malı vatandaşımızın önüne koyamam. Biz en iyi ve en uygun ürünleri araştırarak Konyalı hemşerilerimizin beğenisine sunuyoruz" ifadelerini kullandı. Yeni yapılan evlerde boya yerine duvar kâğıdı tercih edildiğini, estetik açıdan da insanların duvar kağıdına yöneldiğini belirten Ali Koç, "Pek çok çeşidimiz ve geniş ürün yelpazemizle en kaliteli ve en uygun hizmeti vermeye çalışacağız. Yeni yerimizle daha da büyüyerek kalitemizi hep bir adım öteye taşımak için gayret göstereceğiz" diye belirtti. Mika Concept'in bir diğer ortağı Mevlüt Elmalı ise heyecanlı olduğunu sözlerine eklerken, "Heyecanım acemiliğimizden değil. Benim heyecanım 8 yıllık tecrübemizin üstene koyarak her geçen gün kaliteli hizmet verme fikrinin yarattığı bir heyecan" diye konuştu. Resmi açılış yapılıp, kurban kesildikten sonra açılışa katılan davetliler ile çevredeki vatandaşlar Mika Concept'in yeni yerini ziyaret etti.

MUSTAFA ARSLAN

Editör: TE Bilişim