Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanlığı'nın aylık divan toplantısı yapıldı. Yoğun katılımın olduğu toplantıda borç batağında olan Türkiye'de ahlakın bozulduğuna dikkat çekilerek, kurtuluşun yolu 'Milli Görüş'tür vurgusu yapıldı

Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanlığı aylık divan toplantısını Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Ali Genç Başkanlığı'nda Konya İl Binası'nda gerçekleştirdi. “Saadet Partisi olarak ilçe divan toplantılarını her ay yapmamız gerekiyor” diyen SP Karatay İlçe Başkanı Ali Genç, “Geçtiğimiz gün Ankara'da yerel seçimlere hazırlık toplantısı yapıldı. Bu toplatıda önümüzdeki 1 yılı en iyi şekilde değerlendirerek, yerel seçimlere en iyi ve en güzel şekilde gireceğimizi konuştuk. Bu nedenle de sandık teşkilat toplantılarını mutlaka yapacağız. Mahalle teşkilatı toplantılarını gerçekleştirip, bunlara ara vermeden düzenli bir şekilde gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.  Karatay İlçe Divan Toplantıs'nın tüm ilçelere örnek olduğunu söyleyen Genç, “Karatay İlçe Teşkilatı olarak geçtiğmiz ayki düzenlediğimiz toplantımız Ankara'da ilgi uyandırdı. Bu toplantımız oradaki tüm ilçelerimize örnek oldu. Şu bir gerçekki önümüzdeki seçimler ile birlikte Saadet Partisi'ne hem bizim, hem halkımızın hem de tüm İslam aleminin ve insanlığın ihtiyacı var. Milli Görüş'ün hakim olmadığı dünyada kan ve göz yaşı eksik olmaz. Bunun örneklerini sürekli görüyoruz. İsrail geçtiğimiz gün Gazze'ye yine hava saldırısı düzenledi. Bunlara engel olacak olan Milli Görüş'tür” diye konuştu.

TÜRKİYE MANEVİ OLARAK KAYIYOR
Türkiye'nin manevi kayıp yaşadığını dile getiren Karatay İlçe Başkanı Ali Genç, “Ülkemizin altından sürekli toprak kayıyor. Ama bu toprak manevi anlamda kayan toprak. Siyasi, ekonomik anlamda kayıyoruz. Ama halkımıza sürekli madalyonun tek tarafını göstererek ülkenin ekonomisinin iyiye gittiğini söylemeye çalışıyorlar. Sıfır sorun diyerek çıkılan politika da şu anda sorunlu olmadığımız komşumuz kalmadı. Büyük Ortadoğu Projesi adım adım ilerliyor ve daha geniş alanlara yayılıyor. Bu proje ile hem bizim ülkemiz karıştırılıyor hem de büyük İsrail'in kurulması için adımlar yavaş yavaş atılıyor. Bu projenin hayata geçmemesi için İslam Birliği'nin kurulup D-8'i ayağa kaldırmamız gerekiyor. Bu nedenle bizlerin geçmişten daha fazla çalışması gerekiyor” ifadelerini kullandı.
TÜRKİYE'Yİ GÜLLÜK GÜLÜSTANLIK GÖSTERİYORLAR
Divan toplantısına misafir olarak katılan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Veysel Candan da Türk halkının kendi sorunlarına odaklanamadığını söyledi. Candan, “Gündemimizde bir sürü önemli konu varken, iktidar ve muhalefet yöneticileri ortaya çıkıyorlar birbirlerine laf atıyorlar, böylelikle vatandaşın gündemdeki sorunlar ile ilgilenmesine engel oluyorlar. Şu anda birçok zam yapıldı, bir soru konuda sıkıntı var ama vatandaşın bununla ilgilenmesine izin verilmiyor” dedi. Türkiye'nin durumunun iyi olmadığını da söyleyen Candan, “Türkiye'ye öyle bir hava veriyorlar ki Türkiye'yi güllük gülistanlık gösteriyorlar. Bu işi yapan o kadar çok insan varki deve dişi gibi görünmeye çalışıyorlar ama aslında pire kadar bile hükümleri yok onların. Bu vatan hainleri için idam cezasını geri getirelim diyorlar. Iktidarın bir kısmı bunu söylerken, diğer kısım da 'Avrupa Birliği'ne gireceğiz idamı getiremeyiz' diyor.. Bu da vatandaşın kafasını karıştırıyor. Bizim en büyük sorunumuzdan bir tanesi de bilgisizlik. Bilgisizlik sonucu her şeyi hoşgörme hastalığına yakalandık. Bunun en büyük sebeplerinden bir tanesi de televizyonda gösterilen dizi ve filmleri izlememiz, ancak kitap okumamamızdan kaynaklanıyor” diye konuştu. Vatandaşın da halinden memnun olduğunu aktaran Candan, “40 milyona yakın vatandaşın kredi kartı var. Bu kart sahiplerinden yüzde 75'i kart borcunu ödeyemez duruma geldi. Bizler millete doğruları anlatmaya çalıştıkça, onlar halinden memnun. 'Bundan daha iyisi olacak değil ya' diyorlar. Milli Görüş iktidar olduğu zaman bunların kat ve kat daha iyi olacak. Çünkü Milli Görüş dinimizi hayatımıza hakim kılmaktır. Dinimizi yaşadığmız hayata hakim kıldığımız zaman ne bu sorunlar meydana gelir, ne de böyle kredi kartı borcu olanlar artar” ifadelerini kullandı.
HASAN AYHAN 
Editör: TE Bilişim