Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) yöneticileri ve 15 ilin Mali Müşavirler Odası Başkan ve yöneticilerinin katıldığı e-Birlik Haksız Rekabet Modülü bölge bilgilendirme toplantısı Konya'da gerçekleştirildi.

 e-Birlik projesinin meslek adına önemli bir proje olduğunu ve tüm meslektaşların bu projeye destek vermesi gerektiğini belirten Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan, "Öncelikle 28-29 nisan tarihlerinde 10. Türkiye Muhasebe forumu genel merkezimiz TÜRMOB ve meslektaşlarımızın desteğiyle başarıyla tamamladık. Bu sebeple başta TÜRMOB Yönetim kuruluna ve sizlere teşekkür ediyorum. e-Birlik projesi odalar ve meslektaşlarım için oldukça önemli bir proje. Özellikle haksız rekabet modülünün mesleki gelişimimiz açısından oldukça önemi var. Mesleğimizin önemli bir sorunu olan haksız rekabetin önünü kesmek tüm meslektaşlarımın destek vermesi gerektiğine inanıyorum. Tabi eksiklikler mutlaka olabilir bu eksiklikler de toplantılarda konuşarak giderilecektir" dedi.

 Açılış konuşmasından sonra oturum başkanlığını Mustafa Erdem'in (TÜRHAK Kurul Üyesi) yaptığı toplantı da Yahya Arıkan (TÜRHAK başkanı) ve Yücel Akdemir (TÜRMOB Genel Sekreteri) tarafından e-Birlik Haksız Rekabet Modülü hakkında bilgilendirme ve sunum yapıldı.

İHA

Editör: TE Bilişim